Φερέιρα: «Συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας ανεξάρτητα από το ποιος αγωνίζεται»

Gazzetta team
Φερέιρα: «Συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας ανεξάρτητα από το ποιος αγωνίζεται»

bet365

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Άμπελ Φερέιρα υπογράμμισε ότι η ομάδα του ήταν σοβαρή από το πρώτο λεπτό κόντρα στον ΟΦΗ παρά το σκορ του πρώτου αγώνα.

Όσα είπε ο Φερέιρα στην κάμερα της Cosmote TV μετά την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου επί του ΟΦΗ:

Για το ότι ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να σκοράρει ακατάπαυστα: «Πράγματι ισχύει ότι σκοράρουμε συνέχεια. Στο παιχνίδι με τη Σλόβαν είχαμε παραπάνω ευκαιρίες για να σκοράρουμε και να περάσουμε. Σήμερα η ομάδα μπήκε αρκετά καλά και έδειξε σοβαρή από το πρώτο λεπτό, δεν υποτιμούμε κανένα αντίπαλο, είχαμε πολλές πιθανότητες πρόκρισης από το πρώτο ματς, οι παίκτες μας το αντιμετώπισαν σοβαρά και ανεξάρτητα από το ποιος αγωνίζεται έχουμε το δικό μας πλάνο. Οι παίκτες χαίρονται που αγωνίζονται και ανεξάρτητα από ποιος αγωνίζεται βγαίνει η δουλειά της προπόνησης στο γήπεδο. Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη και την πρόκριση σήμερα».

Για τους πολλούς παίκτες που έχει χρησιμοποιήσει με αφορμή την παρουσία των Μιχαηλίδη και Λάμπρου σήμερα: «Σίγουρα για τον Μιχαηλίδη είναι νεαρός και προπονείται όλη τη βδομάδα μαζί μας και παίζει στην Κ19, θεωρείται μέλος της πρώτης ομάδας και τα πήγε αρκετά καλά. Ο Λάμπρου είναι μαζί μας από την αρχή της προετοιμασίας, στην αρχή προσπαθούσαμε να τον μάθουμε και να μας μάθει. Στις προπονήσεις χρησιμοποιήθηκε ως αριστερός μπακ για να βελτιωθεί αμυντικά, επιθετικά είναι πολύ ικανός, προσπαθήσαμε να τον βοηθήσουμε και εκείνος είχε θέληση και δούλεψε πολύ και η σημερινή εμφάνιση είναι αποτέλεσμα της δουλειάς. Και για του δύο αυτούς παίκτες και για όλους τους νέους παίκτες ισχύει ότι θα πρέπει να δουλεύουν πολύ και να έχουν πίστη στις δυνατότητες τους».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα