ΠΑΟΚ: Ο… βιονικός Γιαννούλης και τα 24/24

ΠΑΟΚ: Ο… βιονικός Γιαννούλης και τα 24/24

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Ο… βιονικός Γιαννούλης και τα 24/24

bet365

Ο Ελληνας διεθνής αριστερός μπακ του ΠΑΟΚ βρίσκεται και σήμερα εναντίον του ΟΦΗ στο αρχικό σχήμα του «Δικεφάλου» καταγράφοντας το εκπληκτικό «24 στα 24» στα παιχνίδια της φετινής σεζόν

Παναθηναϊκός - Μπάγερν με σούπερ προσφορά* & Live Streaming* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Το σκορ της πρώτης αναμέτρησης πριν από μια εβδομάδα στο «Γεντί Κουλέ» (0-3) δίνει ξεκάθαρο προβάδισμα στον κάτοχο του τίτλου ΠΑΟΚ και στον Αμπέλ Φερέιρα να ξεκουράσει ή να προφυλάξει κάποιους ποδοσφαιριστές, γι’ αυτό και αποφάσισε να μην πάρει στην αποστολή τους Ζίβκοβιτς, Μπίσεσβαρ, Κρέσπο και Ελ Καντουρί, οι οποίοι προπονήθηκαν νωρίς το πρωί στο γήπεδο της Τούμπας.

Εξαίρεση θα αποτελέσει και στο σημερινό παιχνίδι ο Δημήτρης Γιαννούλης. Ελλείψει εναλλακτικής λύσης και δεύτερης επιλογής ο Έλληνας διεθνής αριστερός μπακ αναμένεται να καταγράψει την 24η συνεχόμενη συμμετοχή στη φετινή σεζόν.

Ο νεαρός αμυντικός από την Κατερίνη, μετά τον τραυματισμό του Χοσέ Κρέσπο, είναι ο μοναδικός που έχει αγωνιστεί βασικός και στα 24 φετινά παιχνίδια του ΠΑΟΚ, σε Ελλάδα και Ευρώπη, χωρίς να χάσει μάλιστα, μέχρι στιγμής, ούτε λεπτό!

Ο Γιαννούλης έχει καταγράψει 2.192 λεπτά συμμετοχής σχεδόν τα μισά από όσα είχε μετρήσει σε 53 συμμετοχές με τη φανέλα του Ατρομήτου και σχεδόν τα ίδια από όσα κατέγραψε σε μια ολόκληρη σεζόν με τη φανέλα της Βέροιας τα προηγούμενα χρόνια.

Μετά και την σημερινή συμμετοχή του ο «βιονικός» Γιαννούλης θα πάρει υποχρεωτικά τις πρώτες ανάσες, καθώς δεν θα αγωνιστεί στον επόμενο αγώνα του «Δικεφάλου» για το πρωτάθλημα με τον Αστέρα Τρίπολης, όπου θα εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής για τις τέσσερις κίτρινες κάρτες,

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα