Γκαγέγο: «Αν δεν ήταν οι κόκκινες θα περνούσαμε»

Γκαγέγο: «Αν δεν ήταν οι κόκκινες θα περνούσαμε»

Νίκος Μαρούδας
Γκαγέγο: «Αν δεν ήταν οι κόκκινες θα περνούσαμε»

bet365

Ο Αλμπέρτο Γκαγέγο, έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του και τόνισε πως αν δεν υπήρχαν οι αποβολές η ομάδα του θα είχε προκριθεί.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Η ομάδα μου αρχίζει και προσαρμόζεται σε αυτά που θέλω. Μόλις ήρθα στην Ελλάδα και στα τελευταία δύο παιχνίδια ήμουν περισσότερο σαν θεατής. Σήμερα άρχισα να αλλάζω κάποια πράγματα, αφού βλέπω τους παίκτες που έχω. Πιστεύω πως μπορούσαμε να βάλουμε περισσότερα γκολ. Μπορούσαμε να περάσουμε στον επόμενο γύρο. Ωστόσο, με 9 παίκτες και με λιγότερο από 10 λεπτά, όλα είχαν τελειώσει».

Για την αποβολή του Ατρόμητου: «Όταν ήμασταν 11 με 11 είχαμε πολύ καλύτερες ευκαιρίες και ήμασταν καλύτεροι. Όταν ο Ατρόμητος έπαιξε με 10, ήταν πολύ πιο αμυντικός και υπό αυτή την έννοια η αποβολή του δεν μας έκανε καλό».

Για το πόσο επηρέασαν την ομάδα του οι αποβολές του Βόλου: «Αν δεν ήταν οι κόκκινες κάρτες, πιστεύω θα περνούσαμε. Είμαι σίγουρος για αυτό. Δεν ξέρω γιατί τελικά μείναμε με 9 παίκτες ενώ είχαμε πολύ καλή απόδοση μέσα στο παιχνίδι».

Για το αν ο Βόλος αδίκησε τον εαυτό του στο πρώτο ματς: «Στο πρώτο ματς του Βόλου, μόλις είχα φτάσει. Δεν θέλω να ψάξω δικαιολογίες, αλλά δεν ήξερα καν τους παίκτες μου. Στο πρώτο ματς άξιζε ο Ατρόμητος να νικήσει».

Για το πόσο επηρεάζει το σημερινό ματς, αυτό που ακολουθεί την Κυριακή: «Δεν είναι μια φυσιολογική εβδομάδα, ούτε για μας ούτε για τον Ατρόμητο. Για μένα είναι καλό γιατί έχω δει τον αντίπαλό μου. Θα είναι σαν μία παρτίδα σκάκι, αφού και οι δύο έχουμε δει κινήσεις από τη μία και την άλλη ομάδα».

Για το αν θα διατηρήσει τον σχηματισμό με τους τρεις σέντερ μπακ: «Δεν ξέρω ακόμα για την Κυριακή, γιατί πολλοί σημαντικοί παίκτες από μας δεν θα παίξουν. Θα πρέπει να επαναπροσδιορίσουμε τις σκέψεις μας για το παιχνίδι».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα