Κύπελλο Ελλάδος: Τα γκολ και οι καλύτερες φάσεις των αγώνων! (vid)

Gazzetta team
Κύπελλο Ελλάδος: Τα γκολ και οι καλύτερες φάσεις των αγώνων! (vid)

bet365

Τα 6 από τα 8 παιχνίδια του Κυπέλλου Ελλάδος ολοκληρώθηκαν με τον Παναθηναϊκό να είναι από τους πέντε μεγάλους του ελληνικού ποδοσφαίρου στην πιο δύσκολη θέση μετά την ήττα στα Γιάννενα. Εκκρεμεί το ματς της ΑΕΚ με τον Αστέρα που αναβλήθηκε κι αυτό της Λαμίας.
Ο πρωταθλητής και Κυπελλούχος ΠΑΟΚ, αλλά και ο πρωτοπόρος έως τώρα στην Σούπερ Λίγκα, Ολυμπιακός ουσιαστικά από το πρώτο ματς... κλείδωσαν τα εισιτήρια για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος. Ο Δικέφαλος του Βορρά με το εύκολο 0-3 στο Ηράκλειο επί του ΟΦΗ έκανε τυπική την ρεβάνς της Τούμπας, ενώ το ίδιο ισχύει και με το «σαν σε προπόνηση» 0-2 των Πειραιωτών στην Καλαμάτα.
Αντίθετα ο Παναθηναϊκός επιβεβαίωσε την... μία έτσι και μία γιουβέτσι χρονιά του και παρουσιάζοντας κάκιστο πρόσωπο έχασε με 1-0 στα Γιάννενα. Μπορεί ο ΠΑΣ να είναι μια κατηγορία κάτω από τους «πράσινους» αλλά έβγαλε ψυχή και έτσι έβαλε δύσκολα ενόψει της ρεβάνς του ΟΑΚΑ. Με το «1.5 πόδι» στην άλλη φάση είναι και ο Άρης μετά την νίκη του με 1-0 στην Ξάνθη.
Aπό κει και πέρα θέση στους «8» έκλεισε και ο Ατρόμητος Αθηνών με το εύκολο 3-0 στον Βόλο, ενώ ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν οι ουραγοί της Λίγκας, καθώς στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός με τον Πανιώνιο... κόλλησαν στο μηδέν! Η πρώτη αγωνιστική κανονικά θα ολοκληρώνονταν το βράδυ της Πέμπτης με την αναμέτρηση στα Τρίκαλα όπου η τοπική ομάδα υποδέχεται στις 7.30μμ την Λαμία.
Όμως υπάρχει και η εκκρεμότητα του αγώνα της ΑΕΚ στην Τρίπολη με τον Αστέρα τον οποίο για λόγους ασφαλείας αποφάσισε να αναβάλλει από κοινού η αστυνομία με τον Υπουργό Αθλητισμού!

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα