ΠΑΟΚ-ΟΦΗ: Δεν έχουν αποκλειστεί ποτέ οι νταμπλούχοι!

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ-ΟΦΗ: Δεν έχουν αποκλειστεί ποτέ οι νταμπλούχοι!

bet365

Σ’ ένα γεμάτο και άκρως απαιτητικό πρόγραμμα μέσα στον Ιανουάριο ήρθε να προστεθεί και η δύσκολη αποστολή των νταμπλούχων απέναντι στον ΟΦΗ για τη φάση των «16» του κυπέλλου

Ο κάτοχος του τροπαίου, ΠΑΟΚ, μετά το ντέρμπι με τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης» στις 4 Ιανουαρίου θα ταξιδέψει στο Ηράκλειο το τριήμερο 7,8 ή 9 Ιανουαρίου για το πρώτο παιχνίδι, ενώ ο επαναληπτικός της Τούμπας θα διεξαχθεί στις 14, 15 ή 16 του ίδιου μήνα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι δύο ομάδες με τα ίδια χρώματα θα βρεθούν αντιμέτωποι στη φάση των «16» του κυπέλλου.

Στην προηγούμενη παρτίδα που είχε παιχτεί τον Ιανουάριο του 2003 ο «Δικέφαλος» είχε πάρει την πρόκριση για τα προημιτελικά του θεσμού, φτάνοντας εκείνη την σεζόν στην κατάκτηση του τροπαίου κερδίζοντας τον Άρη (1-0) στον τελικό της διοργάνωσης.

Το πρώτο παιχνίδι στο γήπεδο της Τούμπας είχε λήξει ισόπαλο χωρίς γκολ (0-0) και στη ρεβάνς που είχε γίνει στις 8 Ιανουαρίου του 2003 στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» ο ΠΑΟΚ είχε περάσει με το εκτός έδρας γκολ του Δημήτρη Σαλπιγγίδη.

Ο ΟΦΗ προηγήθηκε με τον Σοάρες (23’) για να ισοφαρίσει σε 1-1 ο Σαλπιγγίδης στο 61ο λεπτό, με την ομάδα του Αγγελου Αναστασιάδη να κρατάει το υπέρ της αποτέλεσμα μέχρι και το τέλος της αναμέτρησης.

Η πρώτη φορά που οι δύο «ασπρόμαυροι» βρέθηκαν αντιμέτωποι στο θεσμό του κυπέλλου ήταν το 1990, με τον ΠΑΟΚ να επικρατεί εντός έδρας με 2-1, ενώ την τελευταία φορά (ανήμερα του «ΟΧΙ», 28/10/2009) ένα γκολ του Θανάση Παπάζογλου είχε χαρίσει τη νίκη στο «Δικέφαλο» (0-1) μέσα στο «Γεντί Κουλέ».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα