Κύπελλο Ελλάδος: Ο... χάρτης της φάσης των «16»

Gazzetta team
Κύπελλο Ελλάδος: Ο... χάρτης της φάσης των «16»

bet365

Μετά και την τελευταία χρονικά πρόκριση του Παναθηναϊκού, συμπληρώθηκε το παζλ των 16 ομάδων που συνεχίζουν στο Κύπελλο Ελλάδος. Στην επόμενη φάση στην κληρωτίδα θα μπουν 13 ομάδες από την Σούπερ Λίγκα 1, μία ομάδα από την Σούπερ Λίγκα 2 και δύο ομάδες από την Football League.
Διαμορφώθηκε από το βράδυ της Πέμπτης ο χάρτης του Κυπέλλου Ελλάδος ενόψει της φάσης των «16» του θεσμού, όπου θα μπουν και οι ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, ΑΕΚ, Ατρόμητος, Αρης, οι οποίοι την περσινή σεζόν πήραν τις πρώτες 5 θέσεις και τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Η κλήρωση θα διεξαχθεί στο άμεσο μέλλον και τα ζευγάρια που θα προκύψουν πρόκειται να συγκρουστούν σε διπλά ματς. Στις 7/8/9 Ιανουαρίου 2020 θα γίνουν οι πρώτες αναμετρήσεις και μία εβδομάδα μετά οι ρεβάνς.
Πάντως στον συγκεκριμένο γύρο δεν θα μπορούν να κληρωθούν όλοι με όλους, αφού υπάρχει ο διαχωρισμός σε «ισχυρούς» και «ανίσχυρους», με γνώμονα τη θέση που τερμάτισαν στο προηγούμενο πρωτάθλημα. Ετσι κάθε ομάδα έχει 8 πιθανούς αντιπάλους. Πάντως στο 2ο γκρουπ δυναμικότητας ξεχωρίζουν και τρεις ομάδες που δεν προέρχονται από την Σούπερ Λίγκα1. Συγκεκριμένα ο ΠΑΣ Γιάννινα από την Σούπερ Λίγκα 2, αλλά και οι εκπρόσωποι της Football League Καλαμάτα και Τρίκαλα. Μάλιστα οι Μεσσήνιοι ήταν και οι... θύτες της μοναδικής έκπληξης ως τώρα αφού άφησαν εκτός Κυπέλλου την ΑΕΛ!
ΙΣΧΥΡΟΙ
Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ
ΑΕΚ
Ατρόμητος
Αρης
Πανιώνιος
Λαμία
Παναθηναϊκός
ΑΝΙΣΧΥΡΟΙ
Παναιτωλικός
Αστέρας Τρίπολης
Ξάνθη
ΟΦΗ
Βόλος
ΠΑΣ Γιάννινα
Τρίκαλα
Καλαμάτα

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα