Βόλος - Πανσερραϊκός 1-1 (4-2 πεν): Από την... βούλα στους 16! (vid)

Gazzetta team
Βόλος - Πανσερραϊκός 1-1 (4-2 πεν): Από την... βούλα στους 16! (vid)

bet365

Ο Βόλος είναι στους 16 του Κυπέλλου Ελλάδος, καθώς με περιπετειώδη τρόπο προκρίθηκε μέσω της διαδικασίας των πέναλτι και ενώ με τον ίδιο τρόπο ο Πανσερραϊκός ισοφάρισε σε 1-1 με τον ίδιο τρόπο στο 90'!
Βόλος και Πανσερραϊκός έμειναν στο 1-1 στην κανονική διάρκεια της ρεβάνς τους στο Κύπελλο, όμως στα πέναλτι οι γηπεδούχοι αποδείχτηκαν πιο ψύχραιμοι και σφράγισαν το εισιτήριο για τους «16» του Κυπέλλου. Η ομάδα από τις Σέρρες είχε ισοφαρίσει με πέναλτι για να πάει το ματς στην... άσπρη βούλα και να κριθεί εκεί με 4-2 υπέρ των Βολιωτών, που βρήκαν πολύ μεγάλα... ζόρια απέναντι στον μαχητικό και ανταγωνιστικό έως ένα σημείο Πανσερραϊκό.
Η ομάδα της Μαγνησίας άνοιξε το σκορ με τον Μάντζη στο 37ο λεπτό με κεφαλιά του μετά από κόρνερ του Μουνίθ, αλλά δέχθηκε την ισοφάριση στο 90ό με εκτέλεση πέναλτι του Κόντσι. Στο 101' ο Μάντζης αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα και ενώ η κανονική διάρκεια είχε λήξει 1-1. Στο 111' ο Παπαβασιλείου είχε μεγάλη χαμένη φάση για τον Πανσερραϊκό προκειμένου να γίνει το 1-2 αλλά δεν τα κατάφερε. Ο Βόλος πήρε την πρόκριση στα πέναλτι με 4-2. Εκεί ευστόχησαν οι Τσοκάνης, Τσίκα, Τόρες & Λύρατζης και ενώ ο Γκαραβέλης απέκρουσε δυο πέναλτι.
Μετά τα 30 λεπτά της παράτασης λοιπόν και αφού καμία ομάδα δεν κατάφερε να σκοράρει, ο αγώνας οδηγήθηκε στη διαδικασία των πέναλτι η οποία εξελίχτηκε ως εξής:
Το 1-0 ο Τσοκάνης για τον ΝΠΣ Βόλος
Το 1-1 ο Τριανταφύλλου για τον Πανσερραϊκό
Το 2-1 ο Τσίκα για τον ΝΠΣ Βόλος
Ο Γκαραβέλης απέκρουσε στην αριστερή του γωνία το πέναλτι του Κόντσι
Ο Τσαούσης σούταρε πάνω από τα δοκάρια
Ο Κασμερίδης το 2-2 για τον Πανσερραϊκό
Ο Τόρρες το 3-2 για τον ΝΠΣ Βόλος
Ο Γκαραβέλης έδιωξε στη δεξιά του γωνία το πέναλτι του Πολύζου
Το τελικό 4-2 στη διαδικασία, ο Λύρατζης για τον ΝΠΣ Βόλος
ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ: Γκαραβέλης, Λύρατζης, Τσίκα, Διαμαντής, Τσαούσης, Μαξ, Μπαλογιάννης (92’ Τόρρες), Ατιγιάτ (69’ Κορέλας), Μυστακίδης (46’ Κυζιρίδης), Μουνίθ (59’ Τσοκάνης) & Μάντζης
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Τεντζέρης, Ζέρης, Κασμερίδης, Γιανναράκης, Αποστολόπουλος, Πολύζος, Ψάλτης (117’ Τριανταφύλλου), Κόντσι, Μασκανάκης (55’ Ντιαλό), Ομπόσου (69’ Παπαβασιλείου) & Γεωργιάδης (77’ Μπάρδας).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα