Βέροια - ΠΑΣ Γιάννινα 1-2: Στους «16» ο... Άγιαξ! (vid)

Gazzetta team
Βέροια - ΠΑΣ Γιάννινα 1-2: Στους «16» ο... Άγιαξ! (vid)

bet365

Ο ΠΑΣ Γιάννινα εξασφάλισε την πρόκριση στους 16 του Κυπέλλου Ελλάδος καθώς με προίκα το 1-0 από τους Ζωσιμάδες, κέρδισε με 2-1 στη Βέροια και πέρασε πανηγυρικά στην επόμενη φάση.
Η εικόνα της αναμέτρησης στη Βέροια άλλαξε στο 37ο λεπτό, όταν ο Παμλίδης με σουτ εκτός περιοχής και την μπάλα να κοντράρει, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, δίνοντας στον ΠΑΣ το προβάδισμα. Ο Παμλίδης έχει φέτος 8 γκολ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Είχε προηγηθεί φοβερή ενέργεια του Οικονομόπουλου που του έβγαλε την πάσα, έχοντας περάσει τρεις αντιπάλους. Όμως στο 41ο λεπτό ο Μεληκιώτης με μία εξαιρετική λόμπα έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του Γιαννίκογλου ισοφαρίζοντας για τους γηπεδούχους σε 1-1, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.
Στο 93' ο Παμλίδης κέρδισε πέναλτι και στο 94' ο Πήλιος έκανε το τελικό 1-2, για να περάσει ο ΠΑΣ. Νωρίτερα ο Σιμόνι είχε σκοράρει από θέση οφσάιντ και το γκολ δεν μέτρησε. Επίσης η Βέροια προς το τέλος έπαιζε με 10 παίκτες λόγω τραυματισμού του Μουχάλη.
Βέροια: Τσιμόπουλος, Ζούρκος Αλ., Στάμου. Μανιώτης, Μουχάλης, Μπλέτσας, Ταϊρης, Μεληκιώτης (53' Πέντα), Χαντζάρας (73' Πασάς), Σκαθαρούδης & Σιμόνι.
ΠΑΣ Γιάννινα: Γιαννίκογλου, Οικονομόπουλος, Πήλιος, Σκόνδρας, Ζιούλης, Λιάσος, Π. Γκαρσία (70' Σιόντης), Νάουμετς (77' Ράντοβατς), Λέο, Ξυδάς (89' Λώλης) & Παμλίδης.
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα