Εργοτέλης - Τρίκαλα 0-1: Με δύο νίκες στους 16! (vid)

Gazzetta team
Εργοτέλης - Τρίκαλα 0-1: Με δύο νίκες στους 16! (vid)

bet365

Με οδηγό το 3-2 του πρώτου αγώνα, τα Τρίκαλα κατάφεραν να κερδίσουν και στο Ηράκλειο τον Εργοτέλη με 1-0 (Βέρτζος) και έτσι με δύο νίκες γίνονται η πρώτη ομάδα της Football League που προκρίνεται στους 16 του Κυπέλλου Ελλάδος!
Με δύο νίκες στα δύο παιχνίδια τα Τρίκαλα συνεχίζουν στον θεσμό του Κυπέλλου σε βάρος του Εργοτέλη. Στην πρώτη φάση του ματς, από εκτέλεση φάουλ, ο Βέρτζος άνοιξε το σκορ μόλις στο 7' και αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα: το 0-1. Τα Τρίκαλα στην συνέχεια διαχειρίστηκαν πολύ σωστά το παιχνίδι και κράτησαν αρκετά εύκολα το υπέρ τους σκορ. Στο 90' ο Εργοτέλης είχε μία μεγάλη φάση για την ισοφάριση αλλά δεν τα κατάφερε. Μετά το τακουνάκι του Ροβίθη ο Τσέλιος σουταρε από πολύ κοντά και ο Ζαρόπουλος έδιωξε με τα πόδια.
Εργοτέλης (Γιάννης Ταουσιάνης): Καλογεράκης, Μποτέ, Σπίριακ, Οικονόμου (68' Κοιλιάρας), Πέιος, Μπρους, Μπουτσάκης, Τσέλιος, Έφορντ, Σταθόπουλος (46' Κουατένγκ) & Μανουσάκης (46' Ροβίθης).
Τρίκαλα (Περικλής Αμανατίδης): Ζαρόπουλος, Γρηγορόπουλος, Ντοσης, Γιαννίτσης, Βέρτζος, Ριζογιάννης, Πέλκας (77' Οικονομόπουλος), Παπαγεωργίου, Ελευθεριάδης (64' Πελάεθ), Άλεξιτς (82' Λώττας) & Τσίπρας.
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα