Με πεντάρα στους «16» ο Παναιτωλικός (vid)

Gazzetta team
Με πεντάρα στους «16» ο Παναιτωλικός (vid)

bet365

Το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος σφράγισε ο Παναιτωλικός, ο οποίος μετά το 4-0 της Ρόδου κέρδισε τον Ιάλυσο και στο Αγρίνιο με 5-1 και προκρίθηκε στους «16» του θεσμού.

Μπέρνλι – Μάντσεστερ Σίτι με επιστροφή* στα χαμένα! (21+) | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα «επέτρεψε» στον Μάκη Χάβο να προχωρήσει σε δοκιμές και ο κόουτς των «κυανοκίτρινων» έδωσε φανέλα βασικού, μεταξύ άλλων, στους Γιαννιώτη (έπαιξε για πρώτη φορά μετά από έναν χρόνο αφού η τελευταία του συμμετοχή ήταν στις 3 Οκτωβρίου του 2018 στο «Γ. Καραϊσκάκης»), Ρομάν, Παρρά και Ντουάρτε.

Το πρώτο μισό ήταν κακό και υπήρξε εκατέρωθεν μόνο ένα καλό σουτ, από Μπαϊροβιτς και Σερζίνιο.

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως τα «καναρίνια», ελέω και αλλαγών, παρουσιάστηκαν ένα κλικ πιο δραστήρια και έφτασαν εύκολα στη νίκη. Ο Μπαϊροβιτς στο 58’ με κεφαλιά, μετά από λάθος του Ανδρούτσου, «χτύπησε» πρώτος και αμέσως μετά (60’) ο Μιμίτο διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων.

Λίγο αργότερα (64’) το αυτογκόλ του Τζελάι έδωσε διαστάσεις στην επικράτηση των γηπεδούχων και ο Σουηδός στράικερ στο 74’, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (74’), σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα,

Οι φιλοξενούμενοι στο 77’ πέτυχαν το γκολ της τιμής με τον Πεταυράκη, ενώ ο Γιοβάνοβιτς (85’) σε στατική μπάλα (μετά από σουτ του Ντάλσιο που έδιωξε ο Ανδρούτσος) διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Οι φιλοξενούμενοι είχαν στη συνέχεια δοκάρι και το 5-1 δεν άλλαξε.

Παναιτωλικός: Γιαννακόπουλος, Γιαννιώτης (61’ Σανιά), Λιάβας, Γιοβάνοβιτς, Παρρά, Ντάλσιο, Σίεστεντ (46’ Ταχάρ), Ντουάρτε, Μιμίτο, Ρομάν (46’ Ντίαζ), Μπάιροβιτς.

Ιάλυσος: Χειμωνέττος (46’ Ανδρολυτσος), Χατζηδίμπας, Γιώργου, Τερζίου, Τζελάι, Αυγενικού, Πετράκης, Χειμωνέττος, Νατσιόπουλος, Μαραγκουδάκης, Σερζίνιο (50’ Πεταυράκης).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα