Μάντζιος: «Νίκη ψυχολογίας»

Gazzetta team
Μάντζιος: «Νίκη ψυχολογίας»

bet365

Ο κόουτς της Λαμίας στάθηκε στον διπλό αντίκτυπο που είχε το αποψινό 3-0 επί του Αιολικού
Την πρώτη επίσημη νίκη της σεζόν πήρε σήμερα η Λαμία και ο Ακης Μάντζιος στάθηκε στον παράγοντα ψυχολογία. «Σίγουρα υπάρχει διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες, είδαμε όμως ότι ο Αιολικός απέκλεισε δύο αντιπάλους ανώτερης κατηγορίας. Το σημαντικό είναι ότι παρουσιαστήκαμε σοβαροί, θέλαμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, νομίζω ότι στο πρώτο ημίχρονο δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες. Είναι νίκη ψυχολογίας, περισσότερο γιατί η ομάδα την είχε ανάγκη μία νίκη. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί ήταν σοβαροί αλλά και στα παιδιά του Αιολικού γιατί τα παιδιά έκαναν μία πολύ σοβαρή και σωστή προσπάθεια», είπε αρχικά στη Cosmote.
Και συνέχισε. «Είναι νίκη ψυχολογίας. Είδαμε κάποια πράγματα τα οποία, η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε κάνει και πολλές προπονήσεις με τα παιδιά λόγω των συνεχόμενων παιχνιδιών, αλλά είναι σημαντικό να αφομοιώσουμε πράγματα τα οποία θέλω. Θέλω να είναι σοβαροί, θέλω να προσπαθούν να παίζουν καλό ποδόσφαιρο, βοήθησε σίγουρα και η διαφορά δυναμικότητας αλλά σε τέτοια παιχνίδια το σημαντικότερο είναι να είσαι σοβαρός, να μην δεις το παιχνίδι σαν αγγαρεία».
Για τις στατικές μπάλες σχολίασε ότι «χρειάζεται η ομάδα τα γκολ και χρειάζεται και την δημιουργία. Η παρουσία της ομάδας σήμερα είναι θετική και προσπαθούμε να βελτιώσουμε τα αρνητικά πράγματα που είχαμε στην Τρίπολη. Το κακό είναι ότι δεν έχουμε χρόνο να δουλέψουμε λόγω των συνεχόμενων αγώνων και των ταξιδιών αλλά κάθε μέρα προσπαθούμε να βελτιώνουμε την ομάδα μας».
Τέλος αναφέρθηκε στις δοκιμές που έκανε, όπου και έδωσε χρόνο συμμετοχής σε παίκτες όπως οι Μπαχανάκ, Ράμος, Νικολόπουλος, Βλαχομήτρος.«Είναι παιδιά που δεν έχουν παίξει καθόλου, πρέπει να τους δούμε, να βρουν ρυθμό και να είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή όταν χρειαστεί να δώσουν το παρόν».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα