Λαμία: Χωρίς Βύντρα και Δημούτσο κόντρα στον Αιολικό

Gazzetta team
Λαμία: Χωρίς Βύντρα και Δημούτσο κόντρα στον Αιολικό

bet365

Εκτός αποστολής για το ματς Κυπέλλου στη Μυτιλήνη με αντίπαλο τον Αιολικό (31/10, 17:15) έμειναν οι Λουκάς Βύντρα και Ελίνι Δημούτσος.

Την προετοιμασία της για τον πρώτο αγώνα της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος κόντρα στον Αιολικό (31/10, 17:15) ολοκλήρωσε η Λαμία, με τον Άκη Μάντζιο να ανακοινώνει την αποστολή που θα μεταβεί στην Μυτιλήνη.

Στους 18 παίκτες που συμπεριέλαβε ο τεχνικός, έκπληξη αποτελεί ότι δεν υπάρχει το όνομα του Λουκά Βύντρα, με τον Έλληνα τεχνικό να θέλει να δώσει ανάσες στον έμπειρο αμυντικό ενώ ο Ελίνι Δημούτσος θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής από την αποβολή του στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης. Από κει και πέρα, απουσιάζουν οι... γνωστοί, Σκόνδρας και Αντέτζο λόγω τραυματισμού, ο Βελλίδης ο οποίος αποτελεί ξένο σώμα εδώ και καιρό αλλά και ο Καραμάνος που επιστρέφει την Πέμπτη από την Κίνα και τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Ενόπλων στο Παγκόσμιο Στρατιωτικό Πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η αποστολή:

Θεοδωρόπουλος, Κατσίκας, Τζανετόπουλος, Πλιάτσικας, Βάντερσον, Μπαχανάκ, Σάλιακας, Ασίγκμπα, Βασιλόγιαννης, Μπεχαράνο, Μπουλούλης, Καραγιάννης, Ράμος, Τουράμ, Τιρόνε, Βλαχομήτρος, Ρόμανιτς, Νικολόπουλος

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα