Αιολικός – Απόλλων Σμύρνης 1-0 (Κύπελλο)

Gazzetta team
Αιολικός – Απόλλων Σμύρνης 1-0 (Κύπελλο)

bet365

Απρόσμενη ήττα που σήμανε και τον αποκλεισμό του από τη συνέχεια του Κυπέλλου υπέστη ο Απόλλων Σμύρνης από τον Αιολικό, με τους Νησιώτες να επικρατούν με 1-0 και να εξασφαλίζουν το τελευταίο εισιτήριο για την 5η φάση, εκεί όπου θα βρουν απέναντι τους τη Λαμία. Σκόρερ ο Μπουρούς με πέναλτι στο 41'.

Η αναβολή του πρωταθλήματος της Superleague 2 σε συνδυασμό με την παράταση της ημερομηνίας διεξαγωγής του ματς Κυπέλλου μάλλον έκανε... κακό στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Το σύνολο του Νίκου Παπαδόπουλου «κόλλησε» στην νικηφόρα πρεμιέρα της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας στις 29 Σεπτεμβρίου και την… πάτησε από τον Αιολικό που μετρά πέντε βαθμούς σε τέσσερα ματς στη Γ’ Εθνική. Οι Μυτιληνιοί πήραν σπουδαία νίκη στο εξ αναβολής τελευταίο ματς της 4ης φάσης του Κυπέλλου, επικρατώντας εντός έδρας με 1-0 της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» και την υποχρέωσαν σε απρόσμενο αποκλεισμό από την συνέχεια του θεσμού.

Σκόρερ του μοναδικού τέρματος στην αναμέτρηση αναδείχθηκε ο Μπούρους, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 41’ και έτσι η ομάδα της Λέσβου συμπλήρωσε το «παζλ» της 5ης φάσης, εκεί όπου θα βρει αντιμέτωπη την Λαμία σε διπλά ματς.

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Γιάννης Γεωργαράς): Σφύρλας, Αγριμάκης, Καλαφάτης, Κρητικός, Βαλιός, Τσομπανέλλης, Ματάι, Κατσίκης, Τσιπάς, Μπουρούς, Σπόλιαριτς.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Αναγνωστόπουλος, Κυριακίδης, Ζησόπουλος, Χουάν Αλμπέρτο, Λαγός, Χουχούμης, Παυλίδης, Μπλάζιτς, Μπετινέλι, Βάρκας, Μαρκόφσκι.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα