Κύπελλο Ελλάδας: Προκρίσεις για Εργοτέλη και Καβάλα στον 5ο γύρο

Gazzetta team
Κύπελλο Ελλάδας: Προκρίσεις για Εργοτέλη και Καβάλα στον 5ο γύρο

bet365

Εργοτέλης και Καβάλα άφησαν εκτός συνέχεια του Κυπέλλου το Αιγάλεω (0-2) και τα Χανιά (2-0) αντίστοιχα και συνεχίζουν στον 5ο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η δράση στον δεύτερο τη τάξει εθνικό ποδοσφαιρικό θεσμό συνεχίζεται κι ο Εργοτέλης με την Καβάλα συνέχισαν την πορεία τους, αποκλείοντας τις ομάδες που βρέθηκαν στον διάβα τους.

Αιγάλεω - Εργοτέλης 0-2: Πέρασαν απ’ το «Σίτι» οι Κρητικοί

Οκτώ λεπτά αρκούσαν στον Εργοτέλη κόντρα στο Αιγάλεω, με τους Μπαράτα (71’) και Μπουρσέλη (79’) να διαμορφώνουν σε σύντομο χρονικό διάστημα το τελικό σκορ και να στέλνουν την ομάδα τους στην επόμενη φάση του θεσμού, πανηγυρίζοντας την εκτός έδρας νίκη και δείχνοντας έτοιμοι για τη σέντρα της Super League 2.

Οι συνθέσεις:

ΑΙΓΑΛΕΩ (Πέτρος Δημητρίου): Σικαλιάς, Σπυρόπουλος, Γκότοβος, Παπανικόλας, Συριόπουλος, Λάμπρου, Μπαξεβάνος, Σταματάκης, Πετρόπουλος (62’ Ντιατά), Ροτζέριο, Χατζηιωαννίδης.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γιάννης Ταουσιάνης): Καλογεράκης, Έφορντ, Σπίριακ, Ιατρούδης, Μπούσης, Μπάτζιος, Κουατένγκ (20’ Μπαράτα), Μπουτσάκης (69’ Μπουρσέλης), Προβυδάκης, Μπρους, Τσέλιος (70’ Ροβίθης).

Καβάλα - Χανιά 2-0: Εύκολα οι «Αργοναύτες»

Τυπική διαδικασία αποδείχθηκε για την Καβάλα η νίκη και η πρόκριση επί των Χανίων, με τον Σωτηράκο με αυτογκόλ (17’) να ανοίγει το σκορ και τον Καθάριο (31’) να βάζει στέρεες βάσεις ήδη απ’ το πρώτο μέρος. Η κατάσταση δεν άλλαξε στο β’ ημίχρονο, αφού οι Χανιώτες δεν κατάφεραν να αντιδράσουν κι έτσι η ομάδα της Μακεδονίας θα βρεθεί στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Οι συνθέσεις:

ΚΑΒΑΛΑ (Παύλος Δερμιτζάκης): Δήμιζας, Καζαντζίδης, Μαϊδανός, Παπαστεριανός, Στίκας, Θωμαΐδης (73' Ορφανίδης), Γαβριηλίδης, Κέρθι, Βόσαλικ, Καθάριος (45' λ.τρ. Μελισσόπουλος), Μαρκόπουλος (27' λ.τρ. Παυλίδης).

ΧΑΝΙΑ (Αλέκος Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Σωτηράκος (46' Τζιώρας), Πάνος, Μουμίν, Παναγιωτούδης (65' Βρεττός), Ουνγιαλίδης, Λεοζίνιο (46' Δημητριάδης), Κουσκουνάς, Αρναρέλλης.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ - 4Η ΦΑΣΗ

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου

Ιωνικός - Παναχαϊκή 1-2
ΑΟ Τρίκαλα-Δόξα Δράμας 1-0
Βέροια-Λεβαδειακός 3-0

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου

Καλαμάτα - ΑΕ Καραϊσκάκης
Αιγάλεω - Εργοτέλης 0-2
Καβάλα - Χανιά 2-0
Ασπρόπυργος - ΠΑΣ Γιάννινα (δεν έχει οριστεί ακόμη ημερομηνία από την ΕΠΟ)

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου

Πανθηραϊκός-Πλατανιάς (11:00)

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου

Ιάλυσος-Κέρκυρα (14:30)
Αετός Ορφανού-Απόλλων Λάρισας (16:00)

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα