Πέρασε από Σπάρτη ο Ιάλυσος

Gazzetta team
Πέρασε από Σπάρτη ο Ιάλυσος

bet365

Με γκολ των Σερτζίνιο μαι Νατσιόπουλου, ο Ιάλυσος πέρασε από την Σπάρτη, επικράτησε με 2-0 και στην επόμενη φάση του Κυπέλλου θα αντιμετωπίσει την Κέρκυρα.

Δύο παιχνίδια Κυπέλλου είχαμε την Τετάρτη, στο ένα η Βέροια νίκησε με 2-0 τον Διαγόρα και στο άλλο ο Ιάλυσος πήρε τη ρεβάνς για τις ομάδες της Ρόδου, επικρατώντας εκτός έδρας της Σπάρτης με 2-0. Οι Ροδίτες πήραν την πρόκριση για την επόμενη φάση, όπου θα αντιμετωπίσουν την Κέρκυρα.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Σερτζίνιο ο οποίος σκόραρε από την άσπρη βούλα, ενώ το 0-2 έγινε πριν τελειώσει το ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 41' με τον Νατσιόπουλο.

ΠΣ «Η ΣΠΑΡΤΗ» (Μίκι Τσίρκοβιτς): Τσιζνιέφσκι, Κακάμης, Παναγιωτίδης (66’ Πλατάνας), Μπανούσης, Κοντογιάννης (46’ Σικαλόπουλος), Σωτηρόπουλος, Τσιμικλής, Κάρδαρης, Αναστασάκος (46’ Ζαραφέκας), Γεμιστός, Σαμπατάκος.

Γ.A.Σ. ΙΑΛΥΣΟΣ (Σάκης Παπαβασιλείου): Ανδρούτσος, Μακρυδημήτρης, Τριποτσέρης, Πατινιώτης, Γιώργου (90′ Χειμωνέττος Κ.), Ρεκλείτης, Αυγενικού, Νατσιόπουλος (88′ Τερζίου), Μαρτσάκης (82’ Παπαδόπουλος), Σερτζίνιο, Μαραγκουδάκης.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα