Πανθηραίκός - ΟΦ Ιεράπετρας 0-0 (0-0 παρ., 5-4 πέναλτι)

Gazzetta team
Πανθηραίκός - ΟΦ Ιεράπετρας 0-0 (0-0 παρ., 5-4 πέναλτι)

bet365

Στο ΔΑΚ Νάξου, ο Πανθηραϊκός φιλοξένησε τυπικά τον ΟΦ Ιεράπετρας και τον απέκλεισε από το Κύπελλο Ελλάδας, επικρατώντας στα πέναλτι 5-4!

Πέρσι ήταν η Θύελλα Καμαρίου, φέτος είναι ο Πανθηραϊκός που εκπροσωπεί την Σαντορίνη στο Κύπελλο Ελλάδας! Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος η ομάδα της Σαντορίνης... μετακόμισε στη Νάξο για αγώνα Κυπέλλου και πήρε την πρόκριση!

Ο Πανθηραϊκός, έμεινε στο 0-0 με τον ΟΦ Ιεράπετρας στα 90 λεπτά, αλλά και στην παράταση με την πρόκριση να κρίνεται στα πέναλτι.

Εκεί, ο Κατσικοκέρης αστόχησε για τον ΟΦ Ιεράπετρας και αυτό στοίχισε στους Κρητικούς καθώς στη συνέχεια δεν χάθηκε άλλο πέναλτι! Κόντης, Μπιρμπίλης, Πληγιώργος, Μαναριώτης και Λούκα ευστόχησαν για τους γηπεδούχους, ενώ το ίδιο έκαναν οι Χρυσοφάκης, Σέχου, Καραγιάννης, Αναστασόπουλος για τους φιλοξενούμενους, με την ομάδα της Σαντορίνης με 5-4 να παίρνει την πρόκριση.

Οι συνθέσεις:

Πανθηραϊκός (Γ. Σιλεβίστας): Ζωντός, Τσόπελας, Χούσα, Μπιρμπίλι, Παληγεώργος, Λούκα, Παπασάββας, Λαμπρόπουλος, Κορέτα, Φουάσης, Περιάλης

ΟΦ Ιεράπετρας (Γ. Μάγγος): Μπένκο, Μπάμπης, Χιτζίδης, Τζελέπης, Σέχου, Αναστασόπουλος, Βογιατζής, Αποστολόπουλος, Μηνάς, Παπαδόπουλος, Κατσικοκέρης

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα