Κόκκαλης: Αυτή είναι η φάση που «γέννησε» το επικό Gif (vid)

Gazzetta team
Κόκκαλης: Αυτή είναι η φάση που «γέννησε» το επικό Gif (vid)

bet365

Είναι το Gif που... ταιριάζει με όλα! Που πάει παντού! Που εμφανίζεται σε κάθε ποστάρισμα του Gazzetta κι όχι μόνο. Και δεν γινόταν να μην... το ψάξουμε!

Ναι! Βρήκαμε τη φάση από την οποία «γεννήθηκε» η επική στιγμή με τον Σωκράτη Κόκκαλη.

Έτος, 2009. Βραδιά 2ας Μαΐου. Ο μεγάλος τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό – με τρομερό κόσμο για τα δεδομένα που έχουμε συνηθίσει πλέον εν έτει 2019 – έχει οδηγηθεί στα πέναλτι έπειτα από το εκπληκτικό 4-4 (3-3 κ.α. και από ένα γκολ οι δύο ομάδες στην παράταση).

Ένα παιχνίδι που έχει μείνει στην ιστορία για την έκταση του σκορ, την τεράστια «μάχη» στον αγωνιστικό χώρο, τα ξεσπάσματα των ποδοσφαιριστών και όλα όσα απάρτισαν μια μαγική ποδοσφαιρική βραδιά, «γέννησαν» και το επικό Gif με πρωταγωνιστή τον Σωκράτη Κόκκαλη!

Δεν γίνεται να μην έχει δει κάποιος την κίνηση με το χτύπημα στο πόδι. Ένδειξη απογοήτευσης από χαμένη ευκαιρία. Και ταιριάζει με τα πάντα.

Εμείς εδώ στο Gazzetta, τουλάχιστον, αυτό πιστεύουμε και μας το δείχνει ο κόσμος στις αναρτήσεις στο Facebook.

ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΜΕ ΟΛΑ!

Και βρήκαμε τη στιγμή που ο άλλοτε ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, χάρισε αυτή το... μοναδικό στιγμιότυπο.

Αυτή, ήταν η αντίδρασή του στο χαμένο πέναλτι του Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, στη διαδικασία που ακολουθήθηκε και η οποία... λίγο έλειψε να τραβήξει μέχρι να ξημερώσει η 3η Μαΐου του 2009!

Οι «ερυθρόλευκοι» πανηγύρισαν την κατάκτηση του τροπαίου με το τελικό 15-14 από την άσπρη βούλα και ο Σωκράτης Κόκκαλης μνημονεύεται περισσότερο από ποτέ, 10 χρόνια αργότερα...

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα