Κάνιας: «Είμαι ευγνώμων στον ΠΑΟΚ» (pic)

Κάνιας: «Είμαι ευγνώμων στον ΠΑΟΚ» (pic)

Κάνιας: «Είμαι ευγνώμων στον ΠΑΟΚ» (pic)

bet365

Ο Χοσέ Κάνιας έζησε πολύ έντονα τον φετινό, τρίτο κατά σειρά, τελικό Κυπέλλου Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ, στο φινάλε του λύγισε και ξέσπασε σε κλάματα, ενώ σήμερα έστειλε ένα φοβερό μήνυμα.

Οι στιγμές που έζησε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου (11/5) στο ΟΑΚΑ θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στο μυαλό του Χοσέ Κάνιας. Έντονες στιγμές, οι οποίες αποτυπώθηκαν από τις κάμερες, με τον Ισπανό ποδοσφαιριστή να ξεσπά και να βάζει τα κλάματα με το που ακούστηκε το τελευταίο σφύριγμα από τον Γερμανό διαιτητή, Φέλιξ Τσβάιερ,

Σήμερα ο Κάνιας, το συμβόλαιο του οποίου είναι στον αέρα,«ανέβασε» ένα μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου έγραψε:

«Και για μία ακόμη φορά, μπορούμε να φωνάξουμε δυνατά ότι είμαστε Κυπελλούχοι Ελλάδας, για τρίτη συνεχόμενη σεζόν!! Μία απίστευτη και μαγική ημέρα για όλους, ένα σταθερό κι ενωμένο γκρουπ, που έφερε ένα σπουδαίο κλαμπ στο δρόμο της δόξας. Είστε όλοι σας απίστευτοι. Είμαι πραγματικά ευγνώμων στον ΠΑΟΚ, που με έβαλε στο ίδιο μονοπάτι με αυτούς τους απίστευτους ανθρώπους».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα