Σάχοφ στο gazzetta.gr: ««Αυτή την στιγμή μοιάζει δύσκολο να μείνω, αλλά…»!

Σάχοφ στο gazzetta.gr: ««Αυτή την στιγμή μοιάζει δύσκολο να μείνω, αλλά…»!

Σάχοφ στο gazzetta.gr: ««Αυτή την στιγμή μοιάζει δύσκολο να μείνω, αλλά…»!

bet365

Ήταν από τους κορυφαίους του τελικού, απόλυτος κυρίαρχος στη μεσαία γραμμή, στο τέλος έβαλε τα κλάματα, ωστόσο ο Εβγέν Σάχοφ δεν ξέρει αν αύριο θα είναι μέλος των νταμπλούχων Ελλάδας.

Μπορεί η τρομερή εμφάνισή του στον τελικό του Σαββάτου (11/5) να ήταν και η τελευταία με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, μετά από τρία χρόνια και τέσσερις τίτλους που πρόσθεσε κι αυτός στο βιογραφικό του.

«Δεν ξέρω τι θα γίνει με το μέλλον μου, αν θα μείνω ή θα συνεχίσω να είμαι μέλος αυτής της ομάδας. Αυτό που ξέρω είναι ότι είμαι πολύ υπερήφανος για όλα όσα καταφέραμε αυτά τα τρία χρόνια, απόλαυσα όλες τις στιγμές με τους συμπαίκτες μου (σ.σ. την ίδια ώρα ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης τον αποθέωνε πίσω από τις κάμερες και τα μικρόφωνα…), είμαι ευτυχισμένος και χαρούμενος που έζησα όλα αυτά εδώ και τρία χρόνια ως μέλος του ΠΑΟΚ», υποστήριξε ο Εβγέν Σάχοφ δείχνοντας μια στασιμότητα που υπάρχει εδώ και καιρό στο θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του, χωρίς να αποκλείεται σύντομα να υπάρξουν εξελίξεις.

«Προσωπικά θέλω να μείνω στην ομάδα, αλλά αυτή την στιγμή είναι κάτι πολύ δύσκολο να συμβεί. Ενδεχομένως να έχει φτάσει η στιγμή που θα πεις πρέπει κάτι να αλλάξω και να προχωρήσω μπροστά, αυτή την στιγμή έτσι έχουν τα πράγματα, αύριο μπορεί και να αλλάξουν», πρόσθεσε πριν κλείσει τη βαλίτσα και ετοιμαστεί για τις καλοκαιρινές διακοπές του στη Μύκονο και κάποια άλλα ελληνικά νησιά. «Αγαπώ την Ελλάδα, λατρεύω την Ελλάδα»!

Ο ίδιος απόλαυσε όλα όσα έζησε και πέτυχε τα τελευταία τρία χρόνια ως μέλος του ΠΑΟΚ και γι’ αυτό στο φινάλε συγκινήθηκε και μέσα στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ δεν κρατήθηκε και έβαλε τα κλάματα, βγάζοντας από πάνω του όλη την πίεση μιας δύσκολης και απαιτητικής σεζόν και της αμφιβολίας για το μέλλον του στο ρόστερ των νταμπλούχων Ελλάδας.

«Ήταν αρκετά συγκινητικές οι στιγμές με το σφύριγμα της λήξης του τελικού. Συγκινήθηκα, έκλαψα αρκετά, δεν ξέρω με τι μπορώ να το συγκρίνω όλο αυτό που έζησα, αλλά είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο όλο αυτό που έχουμε πετύχει τα τελευταία χρόνια. Όταν κατακτάς αήττητος το πρωτάθλημα και κερδίζεις σε τρεις συνεχόμενους τελικούς Κυπέλλου την ίδια ομάδα, όλο αυτό είναι όντως κάτι το ιδιαίτερο για όλους μας», αποκάλυψε ο Ουκρανός μέσος.

Ποιο είναι το επόμενο βήμα για τον ΠΑΟΚ, μετά τα φετινά επιτεύγματά του; «Μα φυσικά να ακολουθήσει τα ίδια βήματα, να προσπαθήσεις να γίνεις καλύτερος, να βελτιώσεις τις αδυναμίες σου, να πετύχεις κάτι καινούργιο ξανά γράφοντας ιστορία, κάτι που σίγουρα μπορεί να γίνει με την είσοδο της ομάδας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ», εξήγησε ο Σάχοφ, που δε θέλησε να επιστρέψει τον χρόνο πίσω και να συγκρίνει τα όσα πέτυχε στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ, με την παρουσία του στον τελικό του Europa League το 2015 με την Ντνίπρο. «Είναι τελείως διαφορετικά πράγματα, διαφορετικές ομάδες, διαφορετικοί στόχοι, είναι λάθος να τα συγκρίνουμε, ωστόσο όλα αυτά που πετύχαμε τα τελευταία τρία χρόνια με τον ΠΑΟΚ, είναι κάτι το εκπληκτικό», εξήγησε. «Δεν περίμενα ότι θα τα ζήσω όλα αυτά ερχόμενος στην Ελλάδα, ήξερα όμως τους στόχους της ομάδας».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα