Οι στιγμές του Βαρέλα από τον τελικό που δείχνουν ανανέωση (pic)

Οι στιγμές του Βαρέλα από τον τελικό που δείχνουν ανανέωση (pic)

Οι στιγμές του Βαρέλα από τον τελικό που δείχνουν ανανέωση (pic)

bet365

Οι δηλώσεις που έκανε, η παρουσία του Τεξέιρα και η αγκαλιά με τον Σαββίδη στο λεωφορείο του ΠΑΟΚ.

Είναι ένα από τα ανοιχτά ζητήματα για τον ΠΑΟΚ ενόψει της νέας σεζόν. Για το αν θα παραμείνει ή όχι ο Φερνάντο Βαρέλα. Οι δύο πλευρές είναι σε συζητήσεις όμως ακόμα συμφωνία δεν έχει υπάρξει.

Ωστόσο τα όσα έγιναν μετά τον τελικό του Κυπέλλου και την κατάκτηση του double από τον «Δικέφαλο του Βορρά» ίσως να δείχνουν πως οι δυο πλευρές πάνε προς συμφωνία.

Οι δηλώσεις
Αρχικά ο Φερνάντο Βαρέλα μιλούσε στο πρώτο πληθυντικό ενόψει και της επόμενης σεζόν. Ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ τόνισε μεταξύ άλλων πως «είμαστε η καλύτερη ομάδα τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα» και πρόσθεσε

«Επόμενος στόχος μας είναι το Champions League. Εκεί θα πρέπει να επικεντρωθούμε».

Ο μάνατζερ
Το παρών στο ΟΑΚΑ έδωσε και ο ατζέντης του Βαρέλα, Τεξέιρα. Οι δύο τους προφανώς και τα είπαν για την επόμενη μέρα και είναι πολύ πιθανό άμεσα να υπάρξουν εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα.

Ο Σαββίδης
Παρά το γεγονός ότι το θέμα είναι ανοιχτό, εντούτοις ο Σαββίδης αγκάλιασα τον Βαρέλα στο λεωφορείο της ομάδας, δείγμα του ότι οι δύο πλευρές διατηρούν εξαιρετικές επαφές παρά το γεγονός ότι δεν έχει λυθεί το ζήτημα του συμβολαίου. Ενα ζήτημα που όπως όλα δείχνουν θα λυθεί τις επόμενες μέρες.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα