Λημνιός: «Στιγμές που θα διηγούμαι στα παιδιά μου»

Λημνιός: «Στιγμές που θα διηγούμαι στα παιδιά μου»

Gazzetta team
Λημνιός: «Στιγμές που θα διηγούμαι στα παιδιά μου»

bet365

Ο Δημήτρης Λημνιός μίλησε για όσα έχει κατακτήσει στην σύντομη καριέρα του, τονίζοντας πως είναι πράγματα που θα διηγείται στα παιδιά του.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είμαι 20 χρονών και έχω κατακτήσει, ένα πρωτάθλημα, δύο Κύπελλα, ένα νταμπλ. Πώς να νιώθω; Είναι στιγμές που θα διηγούμαι στα παιδιά μου. Τεράστιες εμπειρίες ζωής, σήμερα γιορτάζει ένα μεγάλο κομμάτι της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού μιας και ζουν αρκετοί ΠΑΟκτζήδες εκτός. Δώσαμε χαρά στον κόσμο μας, στον πρόεδρο μας, στον προπονητή μας. Μπορούμε να το χαρούμε γιατί έφυγε ένα… βάρος από πάνω μας. Από την αρχή της χρονιάς είχαμε την πίεση για να κατακτήσουμε τίτλος και το καταφέραμε. Πέρυσι δεν τα καταφέραμε για λεπτομέρειες, δεν θέλω να μπω στην διαδικασία να το συζητήσω τώρα. Δίκαια ο ΠΑΟΚ κατέκτησε και το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο».

Για το γεγονός ότι αγωνίστηκε λίγα λεπτά και αν νιώθει στεναχωρημένος: «Σίγουρα θα στεναχωρηθώ αν παίξω 10 λεπτά, αλλά είμαι ένας άνθρωπος που σκέφτομαι πρώτα το καλός της ομάδας μου. Ας μην παίξω καθόλου και ας κερδίσουμε. Έτσι είμαι. Έτσι έμαθα από τους γονείς μου, από τους προπονητές μου. Να θέλω πρώτα το καλό της ομάδας και μετά το δικό μου».

Για τις εντολές που είχε όταν μπήκε στον αγώνα: «Ο κάθε παίκτης έχει τις εντολές του προπονητή. Μπορώ να βοηθήσω στο τεχνικό κομμάτι, είμαι ταχύς και έτσι μου ζητήθηκε να βοηθήσω πρώτα στην άμυνα και αν μου δίνεται η δυνατότητα και στην επίθεση. Σε τέτοια παιχνίδια παίζεις πρώτα για να κερδίσεις όχι για το θέαμα».

Για τον Αντελίνο Βιεΐρίνα και την επικοινωνία που είχαν: «Ο Βιεΐρίνα είναι μάι μεγάλη προσωπικότητα και βοήθησε τα αμέγιστα για να κατακτήσει ο ΠΑΟΚ το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο παρότι δεν έπαιξε στον τελικό. Μας ευχήθηκε καλή επιτυχία, μας είπε να παρουσιαστούμε αποφασισμένοι για να κερδίσουμε και πως λυπάται που δεν ήταν μαζί μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα