ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Σε καλό κλίμα η οργανωτική σύσκεψη, σε συναγερμό η Αστυνομία

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Σε καλό κλίμα η οργανωτική σύσκεψη, σε συναγερμό η Αστυνομία

bet365

Χωρίς την παραμικρή ένσταση ολοκληρώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου η οργανωτική σύσκεψη ενόψει του αποψινού τελικού μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ, με την Αστυνομία πάντως να παραμένει σε συναγερμό.

Όλοι οι εμπλεκόμενοι και οι δύο ομάδες πήραν μέρος στην οργανωτική σύσκεψη το πρωί του Σαββάτου, η οποία ολοκληρώθηκε σε καλό κλίμα και χωρίς καμία ένσταση ενόψει του σημερινού τελικού.

Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι η Αστυνομία παραμένει σε συναγερμό και όσοι θα βρεθούν με πρόσκληση στο ΟΑΚΑ θα πρέπει να έχουν μαζί τους και την ταυτότητα γιατί θα υπάρξουν τρεις έλεγχοι ταυτοπροσωπίας μέχρι την είσοδο του ΟΑΚΑ. Όπως γίνεται αντιληπτό, οι κάτοχοι των προσκλήσεων καλό θα είναι να μην μεταβούν στο στάδιο την τελευταία στιγμή προκειμένου να μην υπάρξουν καθυστερήσεις στην είσοδό τους.

Από εκεί και πέρα, αξίζει να σημειώσουμε ότι η ΑΕΚ θα παίξει με μαύρα περιβραχιόνια στη μνήμη της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου και θα αγωνιστεί με τις κανονικές της εμφανίσεις (κίτρινο-μαύρο-μαύρο), καθώς ο ΠΑΟΚ θα παίξει με λευκό σορτσάκι.

Επίσης, στο τελετουργικό πριν την έναρξη θα παίξει από τα matrix το μήνυμα της ΑΕΚ για τη γενοκτονία, κατά τη διάρκεια του ενός λεπτού σιγής, κάτι στο οποίο έδωσε έγκριση και η πλευρά του ΠΑΟΚ, ενώ 20 λεπτά πριν το πρώτο σφύριγμα στον τελικό θα φέρουν το Κύπελλο στον αγωνιστικό χώρο οι αρχηγοί των δύο ομάδων.

Επιπλέον πριν από τη σέντρα, εκτός από τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο θα χαιρετήσουν τους ποδοσφαιριστές ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ευάγγελος Ασλανίδης και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης.

Τέλος, η τελευταία εκκρεμότητα που ρυθμίστηκε ήταν το σχέδιο να δουν μαζί το ματς 15 παλαίμαχοι κάθε ομάδας, οι οποίοι θα καθήσουν μπροστά από τα δημοσιογραφικά θεωρεία.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα