ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Αποφασίζει ο Λουτσέσκου

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Αποφασίζει ο Λουτσέσκου

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Αποφασίζει ο Λουτσέσκου

bet365

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε με την τελευταία προπόνηση στο ΟΑΚΑ την προετοιμασία του για τον τελικό κόντρα στην ΑΕΚ, απομένει να φανεί που έχει καταλήξει ο Ρουμάνος τεχνικός σ’ ότι αφορά την ενδεκάδα.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους ενόψει του τελικού του Σαββάτου (11/5) απέναντι στην ΑΕΚ, με την τελευταία προπόνηση που έγινε το απόγευμα της Παρασκευής (10/5) στο ΟΑΚΑ.

ΠΑΟΚ και ΑΕΚ συνθέτουν ένα γνώριμο ζευγάρι, θα διεκδικήσουν το τρόπαιο του Κυπελλούχου Ελλάδας για τρίτη σερί χρονιά κάτι που δεν έχει συμβεί ποτέ στα χρονικά της διοργάνωσης, αλλά είναι κάτι που αφήνει παγερά αδιάφορο τον Ραζβάν Λουτσέσκου, όπως παραδέχθηκε στην συνέντευξη Τύπου, που προηγήθηκε της προπόνησης.

Στο χορτάρι του Ολυμπιακού Σταδίου ο Ρουμάνος τεχνικός πέρα από το καθιερωμένο οικογενειακό δίτερμα έδωσε έμφαση στις στατικές φάσεις. Μαζί με τους συνεργάτες τους δούλεψαν πάνω σε συγκεκριμένες κομπίνες, που θα θελήσουν να βγάλουν το βράδυ του Σαββάτου (11/5) οι ποδοσφαιριστές κατά τη διάρκεια του τελικού, άλλωστε αυτό είναι και ένα από τα μεγάλα «ατού» των Πρωταθλητών Ελλάδας.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, «ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα αποφασίσει το Σάββατο την 18άδα που θα έχει διαθέσιμη για το μεγάλο παιχνίδι, χωρίς να υπολογίζει στους Βιεϊρίνια, Βέρνμπλουμ και Μαουρίσιο», ενώ στην Αθήνα βρίσκονται όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν το ρόστερ, με εξαίρεση τον Εβγέν Χατσερίντι, ο οποίος εδώ και πολύ καιρό αποτελεί «ξένο σώμα».

Απομένει να δούμε ποιοι θα είναι οι 11 ποδοσφαιριστές που θα πάρουν φανέλα βασικού στον μεγάλο τελικό και να απαντηθούν τα ερωτηματικά αναφορικά με το αρχικό σχήμα στο οποίο σίγουροι είναι οι: Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Ολιβέιρα, Λημνιός, Μπίσεσβαρ, Πέλκας και Άκπομ.

Η απουσία του Αντρέ Βιεϊρίνια είναι σημαντική για τους «ασπρόμαυρους» και όπως είπε ο Δημήτρης Πέλκας, «πρέπει να παίξουμε και τον Άντρε που είναι ο αρχηγός μας και να του αφιερώσουμε και σε αυτόν το κύπελλο». Το κενό του θα το καλύψει, πιθανότατα, ο Δημήτρης Γιαννούλης, που έχει ένα ξεκάθαρο προβάδισμα για να ξεκινήσει στο αριστερό άκρο, το ίδιο ισχύει και για τον Εβγέν Σάχοφ, με τον Ουκρανό χαφ να έχει τις περισσότερες πιθανότητες να είναι ο παρτενέρ του Ολιβέιρα στο χώρο της μεσαίας γραμμής, αν και στις δοκιμές πήρε μεγάλο χρόνο και ο Χοσέ Κάνιας, ο οποίος στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στα Γιάννινα έπαιξε ολόκληρο το 90λεπτο δίπλα στον Πορτογάλο μέσο μέχρι αυτός να γίνει αλλαγή προς το τέλος της αναμέτρησης.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα