Πέλκας: «Το θέλουμε και για τον Αντρέ»!

Πέλκας: «Το θέλουμε και για τον Αντρέ»!

Πέλκας: «Το θέλουμε και για τον Αντρέ»!

bet365

Ο Δημήτρης Πέλκας θα φοράει το περιβραχιόνιο του αρχηγού στον τελικό του Σαββάτου (11/5) με δεδομένη την απουσία του Αντρέ Βιεϊρίνια, στον οποίο όπως είπε θέλουν να αφιερώσουν το τρόπαιο.

Ο Δημήτρης Πέλκας εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ στην συνέντευξη Τύπου και εκεί στάθηκε στην απουσία του ηγέτη της ομάδας, Αντρέ Βιεϊρίνια, με τον 25χρονο μεσοεπιθετικό να λέει πως αυτός και οι συμπαίκτες του θέλουν να κατακτήσουν το τρόπαιο και για τον Πορτογάλο.


Πιο αναλυτικά ο αρχηγός του ΠΑΟΚ είπε:

Για την απουσία του Βιεϊρίνια:

«Είναι μεγάλη απουσία. Φέτος ήταν ο καλύτερος παίκτης της ομάδας. Παρόλα αυτά είμαστε ένα γκρουπ, όσοι είμαστε στο 100% είμαστε εδώ και θα παίξουμε για να πάρουμε το κύπελλο. Αύριο πρέπει να παίξουμε και τον Άντρε που είναι ο αρχηγός μας και να του αφιερώσουμε και σε αυτόν το κύπελλο».

Για την απουσία του κόσμου σε έναν τελικό:

«Σίγουρα δεν είναι καθόλου όμορφο να παίζεις χωρίς οπαδούς. Τους θέλαμε κοντά μας. Πέρσι ήταν πολύ ωραίο να ξέρεις ότι έχουν κάνει τόσο δρόμο για να σε δουν. Μακάρι να είναι ο τελευταίος τελικός χωρίς κόσμο. Εμείς έχουμε παίξει πολλά παιχνίδια όπως ξέρετε και τα προηγούμενα χρόνια. Σε έναν τελικό όμως δεν χρειάζεται περισσότερο κίνητρο από το κύπελλο για να παίξεις όσο καλύτερα μπορείς».

Τι διαφορετικό μπορούμε να δούμε αύριο μετά από δύο ματς πρωταθλήματος:

«Είναι διαφορετικά παιχνίδια και πάνω από όλα είναι ένας τελικός. Δίνεις το 100% και έχεις στόχο το κύπελλο. Αυτό που θέλουμε είναι το νταμπλ. Δεν χρειάζονται άλλα λόγια».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα