Xιμένεθ: «Θα τα καταφέρουμε, αν...» (vid)

Xιμένεθ: «Θα τα καταφέρουμε, αν...» (vid)

bet365

Ο Μανόλο Χιμένεθ αναφέρθηκε στους δύο προηγούμενες τελικούς αλλά τόνισε πως είναι σίγουρος ότι η ΑΕΚ θα τα καταφέρει εάν οι παίκτες δώσουν το 100%.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ισπανός τεχνικός της ΑΕΚ:

Για το τι έχει αλλάξει στις δύο ομάδες σε σχέση με τους προηγούμενους τελικούς:
«Αυτό που κάνω είναι να επικεντρώνομαι στους δικούς μου ποδοσφαιριστές. Δεν έχω τη διάθεση να μπω σε δημόσια συζήτηση – ανάλυση του αντιπάλου. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι είναι μία καλή ομάδα που έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα και έχει φτάσει στον τελικό».

Για το αν περιμένει οι παίκτες του να βγάλουν εγωισμό:
«Δεν μπορέσαμε να κερδίσαμε τον πρώτο τελικό, δεν αξίζαμε να κερδίσουμε τον δεύτερο. Κάθε ματς είναι διαφορετική ιστορία, κάθε σεζόν είναι διαφορετική ιστορία. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να αντιμετωπίσουμε τον τελικό ως έναν τελικό και το ποδόσφαιρο θα επιλέξει ποιο θα είναι το αποτέλεσμα».

Για το ότι η ΑΕΚ πέρσι μπήκε στον τελικό με το μυαλό στα πανηγύρια αλλά τώρα μοιάζει έτοιμη να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις:
«Είμαι πεπεισμένος ότι αν οι ποδοσφαιριστές μου βγουν στο γήπεδο και είναι 100% αυτοί που πρέπει να είναι, θα τα καταφέρουν. Είμαι περήφανος για αυτή την ομάδα γιατί κάθε μέρα προσπαθεί να ξεπεράσει τον εαυτό της. Ποτέ δεν χάνει αυτός που πάντα προσπαθεί να κερδίσει»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα