Ψαρρόπουλος: «Είναι προαποφασισμένο να γίνει ο τελικός χωρίς κόσμο»

Gazzetta team
Ψαρρόπουλος: «Είναι προαποφασισμένο να γίνει ο τελικός χωρίς κόσμο»

bet365

Ο Σταύρος Ψαρρόπουλος τόνισε πως κανείς δεν είναι περήφανος που θα γίνει ο τελικός χωρίς κόσμο, ενώ τόνισε πως ο ίδιος θέλει διπλούς τελικούς.

Οι δηλώσεις του προέδρου της ΕΠΣ Λέσβου και Προέδρου της επιτροπής διοργανώσεων της ΕΠΟ στην ΕΡΑσπορ:

«Κανείς δεν μπορεί να είναι υπερήφανος που θα γίνει ο τελικός χωρίς κόσμο. Η Πολιτεία, οι ομάδες και η ΕΠΟ έπρεπε να προσπαθούν περισσότερο, ώστε να γίνει ένας τελικός, όπως σε όλες τις χώρες. Από ότι διαφάνηκε στην σύσκεψη της Πέμπτης, η Πολιτεία ανησυχεί και προωθεί την λύση για άδειο ΟΑΚΑ.

Όπως είχα πει, θέλω να προτείνω να γίνουν δύο τελικοί, δηλαδή ένας στην έδρα της κάθε ομάδας. Πρέπει να βρεθεί μια λύση για να μπορέσουμε να βλέπουμε το κύπελλο, όπως του αρμόζει, ως μια γιορτή του ποδοσφαίρου, όμως θα χρειαστεί να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους, διότι στη σύσκεψη ο ένας έριχνε το μπαλάκι… στον άλλον. Δεν πρέπει να κάνουμε συσκέψεις για τα μάτια του κόσμου και επειδή εγώ δεν κρύβομαι, θεωρώ ότι είναι προαποφασισμένο να γίνει ο τελικός χωρίς θεατές.

Κανονικά τολμώ να πω πως θα έπρεπε η ΕΠΟ να πάρει θέση και να πει να γίνει ο τελικός με κόσμο και από εκεί και πέρα ας αναλάμβανε ο καθένας την ευθύνη του».

Στην ερώτηση για το αν η προκήρυξη έχει κενό σε ότι αφορά την αλλαγή έδρας απάντησε: «Όχι, είναι ξεκάθαρη και το αίτημα του ΠΑΟΚ για αλλαγή γηπέδου δεν νομίζω να έχει νόημα. Ο τελικός του κυπέλλου θα γίνει στο ΟΑΚΑ».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα