Τελικός Κυπέλλου: Οι επικρατέστερες επιλογές για τα εισιτήρια, ανοιχτό και για προσκλήσεις

Δημήτρης Τομαράς
Τελικός Κυπέλλου: Οι επικρατέστερες επιλογές για τα εισιτήρια, ανοιχτό και για προσκλήσεις

bet365

Δύο είναι οι επιλογές που εξετάζονται κυρίως το τελευταίο διάστημα για τον τελικό του Κυπέλλου στις 11 Μαϊου, χωρίς όμως να υπάρχει τελική απόφαση. Οι φόβοι για επεισόδια και η σοβαρή πιθανότητα για τελικό με προσκλήσεις.

Θα πρέπει σε πρώτη φάση να διευκρινιστεί ξανά ότι από το Υφυπουργείο Αθλητισμού είναι κατηγορηματικοί στο ότι δεν τέθηκε ποτέ - τουλάχιστον από μέρους των ανθρώπων του - θέμα για 15.000 εισιτήρια για κάθε ομάδα.

Στην δεδομένη στιγμή απομένουν τουλάχιστον δύο συσκέψεις, μία εκ των οποίων θα είναι και κορυφής με Υφυπουργείο και Αστυνομία. Συσκέψεις που θα γίνουν εντός της προσεχούς εβδομάδας. Εκεί θα ληφθούν και οι τελικές αποφάσεις και φυσικά σε άμεση συνάρτηση με την εισήγηση της Αστυνομίας.

Ωστόσο οι πληροφορίες και οι εκτιμήσεις που υπάρχουν αυτήν την στιγμή καταλήγουν σε δύο επιλογές: η μία να γίνει τελικός με λίγο ή αισθητά περιορισμένο κόσμο από τις δύο ομάδες και η άλλη στο στιλ που είχε γίνει ο τελικός του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ, δηλαδή με προσκλήσεις. Σε αυτήν την φάση η επιλογή με τις προσκλήσεις συγκεντρώνει πολύ σοβαρές πιθανότητες.

Το πρόβλημα είναι πως οι αρμόδιες Αρχές φοβούνται για τυχόν επεισόδια μεταξύ των οπαδών των δύο φιναλίστ. Η ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ σχετικά με τους τελικούς τους τα τελευταία χρόνια άλλωστε είχαν προβλήματα και ειδικά με τα όσα γίνει στην πόλη του Βόλου. Στο ζήτημα του VAR τώρα. Η ΕΠΟ επρόκειτο να στείλει ένα σχετικό έγγραφο στην αρμόδια υπηρεσία των διεθνών Ομοσπονδιών για να μπορεί να γίνει η χρήση του. Παρόλα αυτά συνεχίζει να μην είναι βέβαιο πως αυτό θα γίνει πράξη. Αυτό που επισημαίνεται πάντως είναι πως τεχνικά μπορεί να υποστηριχθεί το VAR για τον τελικό.

ΟΙ FIFA ΚΑΙ UEFA ΚΑΡΑΔΟΚΟΥΝ!

Ένα άλλο ανοιχτό μέτωπο για τον επικείμενο τελικό είναι πως οι FIFA και UEFA περιμένουν να μην υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα και ειδικά στο σκέλος της βίας. Ένας λόγος παραπάνω να εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα για το ματς του ΟΑΚΑ και το πως θα προκύψουν όσο το δυνατόν λιγότεροι... πονοκέφαλοι για τις αρμόδιες Αρχές.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα