Τσιλιανίδης: «Γελάω με τέτοια σφυρίγματα»

Gazzetta team
Τσιλιανίδης: «Γελάω με τέτοια σφυρίγματα»

bet365

Ο μεσοεπιθετικός του Αστέρα δεν μπορούσε να... πιστέψει πως ακυρώθηκε το σημερινό του γκολ κόντρα στον ΠΑΟΚ
Για τη φάση του 48' όπου του ακυρώθηκε καθαρό γκολ, αλλά και τη σημερινή εικόνα του Αστέρα, μίλησε ο Κοσμάς Τσιλιανίδης στο Radio Arcadia 93.8.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
Για τη φάση του γκολ:
"Ξανφνιάστηκα, δεν περίμενα ότι μπορεί να σφυρίξει φάουλ σ' αυτή τη φάση. Κατευθύνθηκα προς τη μπάλα και τίποτα παραπάνω. Στεναχωριέμαι και για την αντίδραση του αντίπαλου παίκτη που ήταν υπερβολική. Πρέπει να αλλάξει αυτό στο ποδόσφαιρό μας, δεν μπορεί να δίνονται έτσι εύκολα φάουλ και πέναλτι διότι αν σήμερα μετρούσε το γκολ θα μιλούσαμε για ένα άλλο παιχνίδι και για ένα άλλο αποτέλεσμα. Δεν μένω εκεί όμως, συνεχίζω όπως και η ομάδα μου".
Για την απόδοση του Αστέρα σήμερα:
"Περιορίσαμε τον ΠΑΟΚ σε παθητικό ρόλο. Ολη τη χρονιά αδικούμε τους εαυτούς μας. Σήμερα δείξαμε τον πραγματικό μας εαυτό. Θεωρώ ότι αυτή η εικόνα και αυτή η απόδοση θα πρέπει οδηγός για τη νέα χρονιά και για το τελευταίο ματς απέναντι στον Πανιώνιο για το πρωτάθλημα για να τελειώσουμε λίγο ευχάριστα την τραγική και απογοητευτική για εμάς σεζόν. Oι διαιτητικές αποφάσεις μας στέρησαν την πρόκριση. Και στην Τούμπα και σήμερα. Στο σημερινό αγώνα εφευρέθηκε ένα φάουλ. Είμαι πολύ στεναχωρημένος. Δεν θα σταθούμε σε αυτό, αλλά στην προσπάθεια που κάναμε. Αντιμετωπίσαμε την καλύτερη ομάδα και την κοιτάξαμε στα μάτια και θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε κάτι περισσότερο. Παρόλα αυτά τα λάθη κατά της ομάδας μου είναι πολλά και επαναλαμβανόμενα. Εγώ κάνω μια κίνηση στον χώρο βλέπω την μπάλα και τον αμυντικό του ΠΑΟΚ να πέφτει μόνος του και με πιάσανε τα γέλια. Τον ρώτησα τι γίνεται, είπα και στον Βαρέλα και στον διαιτητή ότι δεν έκανα τίποτα. Δεν μπορούμε να αλλάξουμε τις αποφάσεις των διαιτητών όμως. Το μόνο που θα πω είναι πως γελάω με τέτοια σφυρίγματα και από όλα αυτά βγαίνω δυνατός. Θέλω να ευχηθώ περαστικά στον Βιεϊρίνια, πιο δυνατός γιατί τον χρειάζεται το ποδόσφαιρο".
Για το Πάσχα:
Εύχομαι καλή Ανάσταση σε όλους. Σε όλο τον κόσμο να έχει υγεία και ευτυχία και να κοιτάει το μέλλον και να χαμογελάει".
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα