Λουτσέσκου: «Όλη μας η χρονιά σαν τελικός, στόχος να κερδίσουμε και το Κύπελλο»

Gazzetta team
Λουτσέσκου: «Όλη μας η χρονιά σαν τελικός, στόχος να κερδίσουμε και το Κύπελλο»

bet365

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μιλώντας on camera μετά το 0-0 του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης έριξε το βάρος στους δύο στόχους που έχει θέσει ο Δικέφαλος του Βορρά. Τι είπε στην Σ.Τ..
Ο Ρουμάνος τεχνικός είπε στην COSMOTE TV για:
Το ματς και τα ζητούμενα για τον ΠΑΟΚ: Ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να παίξουμε για να προκριθούμε. Δεν έχει σημασία τι έγινε πριν. Θέλαμε να φτάσουμε στον τελικό. Θέλουμε να κερδίσουμε στον τελικό. Αυτός είναι ο στόχος τώρα. Θέλαμε το μηδέν και να περάσουμε. Είναι φυσιολογικό. Δεν έπρεπε να ρισκάρουμε.
Αναλυτικά όσα είπε στην Σ.Τ.:
Για το σημερινό αποτέλεσμα: Δεν μπορώ να πω ότι θέλαμε να παίξουμε με αυτόν τον τρόπο σήμερα, αλλά μπορούμε να παίξουμε και με αυτόν τον τρόπο. Ετοιμαστήκαμε για να παίξουμε με τον τρόπο που παίζουμε συνήθως, αλλά η έλλειψη πνευματικής ενέργειας δεν βοήθησε. Ξέραμε πόσο σημαντικό είναι να προκριθούμε στον τελικό και να κατακτήσουμε κι αυτό το Κύπελλο.
Για την χρησιμοποίηση του Κρέσπο στα αριστερά: Ξέραμε πολύ καλά τι έχουμε μπροστά μας και θέλαμε την πρόκριση. Ο Γιαννούλης θέλει περισσότερες μέρες για να αποκατασταθεί πλήρως μετά από ένα παιχνίδι. Με τον Κρέσπο, τον Βαρέλα και τον Ίνγκασον είχαμε την πνευματική ισορροπία που θέλαμε. Αλλά είχαμε και ύψος στις στημένες φάσεις. Λαμβάνοντας υπόψιν όλα αυτά, πήραμε αυτές τις αποφάσεις.
Για τους τρεις... τελικούς που είχε μπροστά του ο ΠΑΟΚ: Είναι προφανές ότι θέλαμε να κερδίσουμε αυτά τα παιχνίδια. Όλη η χρονιά, κάθε παιχνίδι, ήταν για εμάς σαν τελικός. Φτάσαμε σε αυτή την απίστευτη κατάκτηση του τίτλου μετά από τόσα χρόνια, αλλά και σε έναν ακόμη τελικό του Κυπέλλου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα