Με Πίτι η Λαμία στη ρεβάνς με την ΑΕΚ

Gazzetta team
Με Πίτι η Λαμία στη ρεβάνς με την ΑΕΚ

bet365

Ο Πίτι ξεπέρασε τον τραυματισμό του και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Λαμίας για τον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με την ΑΕΚ (25/04, 18:00), απ' όπου αποκλείστηκαν Σαράνοφ και Επστάιν.

Με πρωινή προπόνηση τη Μ. Τετάρτη (24/04) στο γήπεδο της Νέας Άμπλιανης ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των Φθιωτών για ρεβάνς με την ΑΕΚ, μετά το 2-0 του ΟΑΚΑ.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Μάκης Χάβος ανακοίνωσε την αποστολή η οποία απαρτίζεται από τους παρακάτω ποδοσφαιριστές: Μελίσσας, Κατσίκας, Βασιλαντωνόπουλος, Αντέτζο, Καρυπίδης, Μπεχαράνο, Σκόνδρας, Βάντερσον, Ασίγκμπα, Πλιάτσικας, Πίτι, Μπερτόλιο, Τομάς, Δημούτσος, Μπλάζιτς, Μπαράλες, Καραμάνος, Ασούμπρε, Ρόμανιτς, Κωστίκας.

Εκτός έμειναν οι Σαράνοφ, Επστάιν, Τσούκαλος και Μπουλούλης για λόγους τακτικής, ενώ επανήλθε ο Φακούντο Μπερτόλιο, που απουσίαζε από την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Ολυμπιακό για τη Super League.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα