Α.Ε.Κ.: Η αποστολή και η ενδεκάδα για τον ημιτελικό με τη Λαμία...

Γιώργος Τσακίρης
Α.Ε.Κ.: Η αποστολή και η ενδεκάδα για τον ημιτελικό με τη Λαμία...

bet365

Η Α.Ε.Κ. υποδέχεται αύριο την Λαμία στο ΟΑΚΑ (21:30 - COSMOTE TV) για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου και ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των «κιτρινόμαυρων»

Χωρίς τον Γαλανόπουλο και τους τραυματίες Μπακασέτα, Τσιγκρίνσκι, αλλά με τον Άλεφ να επιστρέφει και πλέον ελάχιστα προβλήματα απουσιών, θα υποδεχθεί αύριο στις 21:30 στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ την Λαμία για την πρώτη αναμέτρηση των δυο ομάδων για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου...

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις και ασκήσεις τακτικής ο Μανόλο Χιμένεθ έχει καταλήξει (και) στην ενδεκάδα αφού προβάδισμα έχουν στο 3-5-2 που θα επιλέξει ο Σεβιγιάνος οι Μπάρκας, Τσόσιτς, Μπακάκης και Οικονόμου στην τριάδα πίσω, τους Γκάλο και Χουλτ δεξιά κι αριστερά αντίστοιχα, με τους Μάνταλο, Σιμόες και Κρίστιτσιτς (εκτός να κάνει την έκπληξη με Άλεφ, κάτι δύσκολο) να ξεκινάνε στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Δίδυμο στην επίθεση οι Λιβάια - Πονσέ...

Η αποστολή της ΑΕΚ για το συγκεκριμένο ματς αποτελείται από τους Μπάρκα, Τσιντώτα, Μπακάκη, Οικονόμου, Γκάλο, Τσόσιτς, Χουλτ, Σβάρνα, Μπούση, Κρίστιτσιτς, Αλμπάνη, Σιμόε, Κλωναρίδη, Μάνταλο, Μπότο, Γιούση, Άλεφ, Λιβάια, Πόνσε, Μπογέ.

Αξίζει να σημειώσουμε, όπως ενημέρωσε η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ, ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης, ενώ ο Τάσος Μπακασέτας υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, τα αποτελέσματα της οποίας έδειξαν διάστρεμμα δευτέρου βαθμού στην αριστερή ποδοκνημική.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα