Με Μελίσσα και Σκόνδρα κόντρα στην ΑΕΚ η Λαμία

Gazzetta team
Με Μελίσσα και Σκόνδρα κόντρα στην ΑΕΚ η Λαμία

bet365

Ο Γιάννης Σκόνδρας βρίσκεται στην αποστολή της Λαμίας για τον ημιτελικό με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (03/04, 21:30), ξεπερνώντας τις ενοχλήσεις από το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, ενώ βασικός θα είναι ο Νίκος Μελίσσας, αφού ο Μπόγιαν Σαράνοφ έμεινε εκτός αποστολής για λόγους αποφόρτισης.

Με μεσημεριανή προπόνηση στο γήπεδο της Νέας Άμπλιανης ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Λαμίας για τον αυριανό αγώνα στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο την Ένωση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Μάκης Χάβος ανακοίνωσε την αποστολή η οποία αναχώρησε για Αθήνα. Σε αυτή δεν περιλαμβάνεται για τεχνικούς λόγους ο Μπόγιαν Σαράνοφ και ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος, ενώ κανονικά μπήκε στο πούλμαν ο Γιάννης Σκόνδρας, που αντικαταστάθηκε κόντρα στον Πανιώνιο λόγω τραυματισμού, με τη συμμετοχή του πάντως να είναι ακόμα αμφίβολη. και απαρτίζεται από τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:

Αναλυτικά η αποστολή: Μελίσσας, Κατσίκας, Αντέτζο, Καρυπίδης, Μπεχαράνο, Σκόνδρας, Βάντερσον, Ασίγκμπα, Πλιάτσικας, Πίτι, Μπερτόλιο, Τομάς, Δημούτσος, Επστάιν, Μπλάζιτς, Μπουλούλης, Μπαράλες, Καραμάνος, Ασούμπρε, Τσούκαλος, Κωστίκας.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα