Ολυμπιακός - Λαμία: Τα πέντε σημεία που έκανε λάθος ο Μαρτίνς (poll)

Ολυμπιακός - Λαμία: Τα πέντε σημεία που έκανε λάθος ο Μαρτίνς (poll)

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν είχε μία καλή προπονητική βραδιά απέναντι στην Λαμία και το Gazzetta συγκέντρωσε πέντε αρνητικά στοιχεία στον τρόπο διαχείρισης του Πορτογάλου τεχνικού του Ολυμπιακού.

Έχουμε ήδη αναφερθεί στο γεγονός ότι τόσο ο Πέδρο Μαρτίνς όσο και οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν μεγάλες ευθύνες για τον αποκλεισμό από την Λαμία.

Προφανώς και δεν ακυρώνεται σε μία βραδιά η δουλειά ενός προπονητή, όμως ο Ίβηρας τεχνικός απέναντι στη Λαμία είχε ορισμένα σημεία όπου δεν βγήκαν οι επιλογές του ή για την ακρίβεια με τον τρόπο που λειτούργησε δεν βοήθησε και τόσο την διάταξη της ομάδας και τον Ολυμπιακό συνολικά στο παιχνίδι. Όπως και να το κάνουμε αυτή η ήττα και ο αποκλεισμός χάλασε αισθητά το προπονητικό image του Μαρτίνς.

Σε κάθε περίπτωση τα φετινά αγωνιστικά δεδομένα ήδη αξιολογούνται στον πειραϊκό σύλλογο για να ληφθούν και οι επόμενες σχετικές και απαιτούμενες αποφάσεις σχετικά με το πρότζεκτ της νέας σεζόν.

Πιο αναλυτικά τα πέντε σημεία που δεν βγήκαν στον Μαρτίνς:

- Η επιλογή του να βάλει δεξί μπακ για 2ο συνεχόμενο ματς τον Λεονάρντο Κούτρη. Ο Ελληνοβραζιλιάνος όσο γρήγορος παίκτης και να είναι δεν είναι εύκολο να ανταποκριθεί ως αριστεροπόδαρος σε θέση έξω δεξιά στην άμυνα. Ο Κούτρης μάλιστα είχε συμμετοχή και ευθύνη και στην φάση του γκολ της Λαμίας.

- Το λίγο πιο... εκτεταμένο από το αναμενόμενο ροτέισον δεν... περπάτησε για τους Πειραιώτες ειδικά στο α' μέρος. Με δεκάρι τον Νάτχο, άκρα με Γκερέρο και Μασούρα και μπροστά τον Σολδάνο σε ένα σχήμα που δεν έχει βρεθεί ιδιαίτερα και με τον Ισπανό να διανύει τον τελευταίο καιρό μία περίοδο ντεφορμαρίσματος.

- Οι αλλαγές μετά το 50'. Η είσοδος των Φορτούνη και Ποντένσε έγινε στο 56'. Και ας έχασε το πέναλτι ο Φορτούνης ίσως να ήταν διαφορετικά τα πράγματα εάν και εκείνος και ο Πορτογάλος εξτρέμ είχαν χριστεί βασικοί. Ακόμα και η αλλαγή με τον Χασάν θα μπορούσε να γίνει πιο νωρίς.

- Η προσέγγιση και ψυχολογία της ομάδας στο ματς. Ο Ολυμπιακός ήταν ξανά σαν να έχασε ένα ολόκληρο ημίχρονο (σ.σ. το πρώτο) και άρχισε να αντιδράει περισσότερο αφότου δέχθηκε το 1-0.

- Δεν μπόρεσε να βρει εκείνο το επιθετικό... τρικ που θα ξεκλείδωνε την αντίπαλη άμυνα. Προφανώς και έχουν καίρια και πιθανώς την πιο μεγάλη ευθύνη οι επιθετικογενείς του παίκτες για τις τελικές τους, ωστόσο και ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έδειξε να έχει τις κατάλληλες απαντήσεις στην πολυπρόσωπη άμυνα της Λαμίας και στον πολύ καλό σε αυτό το ματς Σαράνοφ.

- Πιο κάτω ψηφίστε στο σχετικό poll.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα