Μαρτίνς για το Ολυμπιακός - Λαμία: «Είμαστε απογοητευμένοι, δεν θα μιλήσω σήμερα για ευθύνες»

Δημήτρης Τομαράς
Μαρτίνς για το Ολυμπιακός - Λαμία: «Είμαστε απογοητευμένοι, δεν θα μιλήσω σήμερα για ευθύνες»

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς στην συνέντευξη Τύπου στάθηκε στην απογοήτευσή του για τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από την Λαμία στο Κύπελλο.
Ο Μαρτίνς είπε στην Σ.Τ. για:
Τον αποκλεισμό: Σήμερα δεν ήμασταν καθόλου καλοί. Δεν παίξαμε με ένταση και πάθος. Στο 2ο μέρος όμως ήταν καταιγιστικοί και ειδικά μετά το 0-1 παίξαμε με όλη μας την δύναμη και την ψυχή μας. Είμαστε απογοητευμένοι αλλά δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε τους παίκτες. Να συγχαρώ την Λαμία. Είμαστε απογοητευμένοι. Δυστυχώς αυτή είναι η κατάσταση γιατί θέλαμε να πάμε τελικό.
Την συνέχεια και τις ευθύνες: Στο α' μέρος δεν ήμασταν καθόλου καλοί. Ήμασταν λιγότερο δυναμικοί. Στο β' τα αλλάξαμε όλα. Ο πρόεδρος μας παρέχει τα πάντα. Είναι άριστες οι συνθήκες. Δεν θα μιλήσω σήμερα για ευθύνες. Να κοιτάξουμε τώρα το επόμενο ματς και να το κερδίσουμε. Δεν κρύβουμε την απογοήτευσή μας γιατί ο Ολυμπιακός είναι κάτι παραπάνω από αυτό.
Τις τελικές του Ολυμπιακού και τις χαμένες ευκαιρίες: Τα νούμερα μιλούν από μόνα τους. Μας λείπει η αποτελεσματικότητα που μας έχει κοστίσει νίκες και προκρίσεις. Οι αριθμοί το δείχνουν αυτό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα