«Μισή» η Λαμία στο Φάληρο για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό

Gazzetta team
«Μισή» η Λαμία στο Φάληρο για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό

bet365

Με αρκετές απουσίες για λόγους συντήρησης θα παραταχθεί η Λαμία απέναντι στον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης», στη ρεβάνς του 3-3 του πρώτου αγώνα για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Με προπόνηση το πρωί της Τετάρτης 27/02 στο γήπεδο της Νέας Άμπλιανης ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Λαμίας για τον αυριανό (Πέμπτη 28/02) αγώνα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, στις 19:30, στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τον δεύτερο αγώνα της προημιτελικής φάσης του θεσμού του Κυπέλλου Ελλάδας.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Μάκης Χάβος ανακοίνωσε την αποστολή η αναχώρησε για Αθήνα και που απαρτίζεται από τους παρακάτω ποδοσφαιριστές: Σαράνοφ, Κατσίκας, Βασιλαντωνόπουλος, Καρυπίδης, Μπεχαράνο, Σκόνδρας, Βάντερσον, Ασίγκμπα, Τζανετόπουλος, Πλιάτσικας, Τομάς, Επστάιν, Μπλάζιτς, Μπουλούλης, Καραμάνος, Ασούμπρε, Ρόμανιτς, Τσούκαλος, Κωστίκας.

Εκτός έμειναν αρκετοί βασικοί, που δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών κι απλά θα προστατευθούν ενόψει της συνέχειας. Συγκεκριμένα στη Φθιώτιδα παρέμειναν οι Μελίσσας, Αντέτζο, Δημούτσος, Μπερτόλιο, Πίτι και Μπαράλες.

Μια πιθανή 11αδα θα περιλαμβάνει τους Σαράνοφ, Σκόνδρα, Πλιάτσικα, Καρυπίδη, Βάντερσον, Μπλάζιτς, Μπεχαράνο, Καραμάνο, Ασούμπρε, Τομάς και Τσούκαλο, με τους Βασιλαντωνόπουλο, Επστάιν και Ασίγκμπα να έχουν επίσης πιθανότητες.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα