Μάνταλος: «Θέλουμε να δείξουμε πως δεν πήραμε τυχαία πέρυσι το πρωτάθλημα»

Μάνταλος: «Θέλουμε να δείξουμε πως δεν πήραμε τυχαία πέρυσι το πρωτάθλημα»

Gazzetta team
Μάνταλος: «Θέλουμε να δείξουμε πως δεν πήραμε τυχαία πέρυσι το πρωτάθλημα»

bet365

Ικανοποιημένος από την απόδοση της ΑΕΚ απέναντι στον Ατρόμητο εμφανίστηκε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα ο Πέτρος Μάνταλος, που έθεσε ως στόχο την κατάκτηση του Κυπέλλου, ώστε να αποδείξει η ομάδα του πως δεν κατέκτησε τυχαία το πρωτάθλημα την περσινή σεζόν.

Με άνεση, όπως καταδεικνύει το τελικό 3-0 και τον ίδιο σε ρόλο πρωταγωνιστή, η Ένωση πήρε εύκολα το «εισιτήριο» για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο ίδιος ο αρχηγός των «κιτρινόμαυρων» μίλησε μετά το τέλος του αγώνα για τη νίκη, καθώς και τον στόχο της ομάδας του στη φετινή σεζόν, που είναι να βγάλει εγωισμό και να καταρρίψει την αμφισβήτηση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην CosmoteTV:

«Το σκορ του πρώτου παιχνιδιού το είχαμε συζητήσει, ότι μπορούσε να γίνει και παγίδα, εάν σκεφτόμασταν ότι έχουμε πλεονέκτημα. Σήμερα όμως είδαμε την ομάδα, όπως όλοι χαίρονται να την βλέπουν. Και οι φίλαθλοι και οι ποδοσφαιριστές. Πετύχαμε το γκολ στο πρώτο ημίχρονο και από τη στιγμή, που άλλαξε σε τετράδα ο αντίπαλος, βρήκαμε τους χώρους και φτάσαμε στην άνετη νίκη.

Όταν φτάνεις τέλος Φλεβάρη και ο μοναδικός στόχος που σου έχει απομείνει είναι το Κύπελλο, θες να αποδείξεις ότι δεν ήσουν τυχαία πέρυσι πρωταθλητής. Βγάζεις εγωισμό. Η ομάδα σήμερα έδειξε ότι μπορεί να τρέξει και στο δεύτερο ημίχρονο και να κάνει μια εμφάνιση σαν τη σημερινή.

Ήταν κάτι της στιγμής η συνεργασία με τον Λιβάγια. Γενικά έχουμε καλή συνεργασία με τον Μάρκο».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα