ΑΕΚ: Χωρίς Μάνταλο στο Περιστέρι!

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Χωρίς Μάνταλο στο Περιστέρι!

bet365

Ο Πέτρος Μάνταλος τιμωρήθηκε τελικά με μια αγωνιστική και θα απουσιάσει από το σημερινό ματς Κυπέλλου της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο.

Ο αρχηγός της ΑΕΚ, Πέτρος Μάνταλος είχε κληθεί το μεσημέρι της Πέμπτης σε απολογία μετά την πειθαρχική δίωξη που του ασκήθηκε από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου για τον πανηγυρισμό του στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Το Πειθαρχικό Όργανο αποφάσισε την τιμωρία του Μάνταλου με μια αγωνιστική, με συνέπεια να μην μπορεί να βρίσκεται στη διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ για το σημερινό παιχνίδι Κυπέλλου στο Περιστέρι απέναντι στον Ατρόμητο.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο αρχηγός της ΑΕΚ από τη στιγμή που το θέμα είχε πάρει έκταση, είχε επικοινωνήσει με τον Πασχαλάκη ζητώντας να εξηγήσει στον Βιεϊρίνια πως δεν είχε κάνει καμία χειρονομία προς το μέρος του και πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα μεταξύ τους.

Από τη στιγμή που η τιμωρία βγήκε άμεσα, αυτό σημαίνει πως ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ δεν θα δώσει το «παρών» στον αγώνα με τον Ατρόμητο, επιστρέφοντας στη διάθεση του Χιμένεθ για τον κυριακάτικο αγώνα πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα