Το σερί του Χασάν και τα έξι γκολ του με Ολυμπιακό (vids & poll)

Δημήτρης Τομαράς
Το σερί του Χασάν και τα έξι γκολ του με Ολυμπιακό (vids & poll)

bet365

Ο Αχμέντ Χασάν σκόραρε για δεύτερο διαδοχικό ματς του Ολυμπιακού, έφτασε τα έξι γκολ με την φανέλα του και δείχνει να παίρνει και εκείνος... μπροστά σε μία περίοδο που οι Πειραιώτες θέλουν τα τέρματά του.
Εκτός από τα τρία κερδισμένα του ματς στο πρωτάθλημα, δύο με Πανιώνιο και ένα με τον Άρη, ο Χασάν είχε γκολ και στο 3-1 επί της Ξάνθης στο Κύπελλο (σ.σ. στο 52ο λεπτό με σουτ που βρήκε και σε αντίπαλο μετά από ασίστ του Φορτούνη και συνεργασία των Ποντένσε - Τοροσίδη πριν). Ο διεθνής επιθετικός το έκανε ξανά στο Κύπελλο και το εκτός έδρας ματς με την Λαμία, που έληξε 3-3.

Βρήκε δίχτυα, κάτι που έγινε για 2ο συνεχόμενο αγώνα του Ολυμπιακού μετά το γκολ του με τον Πανιώνιο στο πρωτάθλημα (σ.σ. 4-0 μετά το ίδιο σκορ με την ΑΕΛ πάλι στην Super League), φτάνοντας έτσι τα 6 σε 19 αναμετρήσεις φέτος. Θυμίζουμε πως ο 25χρονος Χασάν πριν το ματς με την Λαμία είχε 5 γκολ σε 18 ματς, τα οποία είχε βάλει σε διάστημα 171 λεπτών. Αυτό καθιστά ως τον Νο2 πιο γρήγορο σκόρερ στον Ολυμπιακό. Την πρώτη θέση έχει ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος με 9 γκολ και 1 ασίστ σε 23 ματς, έχοντας βάλει τα γκολ του σε 168 λεπτά.
- Ψηφίστε πιο κάτω στο poll.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα