ΟΦΗ - Εργοτέλης: Το ξέσπασμα του Κουτσιανικούλη μετά την αποβολή (pics & vid)

Δημήτρης Ρούσσος
ΟΦΗ - Εργοτέλης: Το ξέσπασμα του Κουτσιανικούλη μετά την αποβολή (pics & vid)

bet365

Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης αντέδρασε έντονα μετά την αποβολή του στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Εργοτέλη, με τους ανθρώπους του ΟΦΗ να προσπαθούν να τον συγκρατήσουν και να τον οδηγήσουν στα αποδυτήρια.

Με έκδηλο εκνευρισμό και δίχως ίχνος ψυχραιμίας, ο «Κουτσια» αποβλήθηκε στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τον Εργοτέλη, όπου οι Ομιλίτες γνώρισαν τον αποκλεισμό στα πέναλτι.

Σε μια προσπάθειά του στο πρώτο ημίχρονο (31') από αριστερά επιχείρησε να μπει στην περιοχή, πριν δεχθεί το καθαρό κόψιμο του Οικονόμου. «Θολωμένος» έκανε αντιαθλητικό φάουλ από πίσω στον αντίπαλό του, με τον Κουτσιαύτη να του δείχνει την κίτρινη κάρτα, χαρίζοντάς του μάλιστα την κόκκινη, αφού η πρόθεσή του δεν ήταν να κάνει τάκλιν για να επανακτήσει την κατοχή της μπάλας.

Έξαλλος με την κάρτα του διαιτητή, κατευθύνθηκε τρέχοντας προς το μέρος του, με τον Κουτσιαύτη να βγάζει κατευθείαν από το τσεπάκι την κόκκινη, προφανώς επειδή άκουσε ύβρεις από τον Έλληνα εξτρέμ. Ο Κουτσιανικούλης συνέχισε να διαμαρτύρεται έντονα, ενώ οι συμπαίκτες του προσπαθούσαν να τον βγάλουν από τον αγωνιστικό χώρο.

Μάλιστα εκείνος πήγε στον πάγκο, μέχρι ο τέταρτος διαιτητής Κουναλάκης να του ζητήσει να πάει στα αποδυτήρια, όπως προβλέπεται, ενώ ο τιμ μάνατζερ του ΟΦΗ, Παύλος Αδάμος, καθώς και οι υπόλοιποι άνθρωποι του συλλόγου προσπαθούσαν να τον ηρεμήσουν.

Αυτή ήταν μάλιστα μόλις η δεύτερη αποβολή για τον 30χρονο εξτρέμ, με την προηγούμενη να καταγράφεται τη σεζόν 2013/14, όταν ως παίκτης των Ομιλιτών είχε αποχωρήσει από το παιχνίδι με την Ξάνθη με απευθείας κόκκινη.

Δείτε το ξέσπασμα κατά την αποχώρησή του:

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα