ΟΦΗ - Εργοτέλης: Η διαδικασία των πέναλτι (vid)

Gazzetta team
ΟΦΗ - Εργοτέλης: Η διαδικασία των πέναλτι (vid)

bet365

Ο Εργοτέλης πανηγύρισε μια σπουδαία πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, επικράτωντας στα πέναλτι του ΟΦΗ (3-4) κι αποκλείοντάς τον μέσα στην έδρα του από τη συνέχεια του θεσμού.

Ιστορική νίκη επί του συμπολίτη της πέτυχε η ομάδα του Νίκκι Παπαβασιλείου, που είδε τους παίκτες του να είναι πιο εύστοχοι από τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ και τελικά να βγαίνουν «ζωντανοί» από τη... ρουλέτα των πέναλτι στο Γεντί Κουλέ.

Η δραματική διαδικασία ολοκληρώθηκε για τους γηπεδούχους με ανάλογα κακά ποσοστά ευστοχίας, όπως και στην κανονική διάρκεια. Ο Σασί ευστόχησε στο πρώτο, όμως ο Ποτουρίδης και ο Κυριακίδης είδαν τον Κατσιμήτρο να τους λέει «όχι» στα δυο επόμενα! Ο Μπάτζιος αστόχησε για τον Εργοτέλη, όμως οι συμπαίκτες του ευστόχησαν ως το τέλος, με τον Ροβίθη να σκοράρει στο τελευταίο και να χαρίζει την πρόκριση στην ομάδα του, έστω κι αν δεν πανηγύρισε, από σεβασμό στην προηγούμενη ομάδα του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα