Ποντένσε: Ο «Σούπερμαν» του 2019! (pics, vid & poll)

Δημήτρης Τομαράς
Ποντένσε: Ο «Σούπερμαν» του 2019! (pics, vid & poll)

bet365

Ο Ντάνιελ Ποντένσε του 2019 έχει μπει... φουριόζος φτάνοντας αισίως τα πέντε γκολ και τις τρεις ασίστ με την φανέλα του Ολυμπιακού και ενώ έχει σε δύο αναμετρήσεις σε πρωτάθλημα και Κύπελλο δύο γκολ και μία ασίστ. Ψηφίστε στο σχετικό poll.
Το 2019 δείχνει ήδη... γούρικο για τον 23χρονο Πορτογάλο ακραίο. Και πως να μην είναι; Κόντρα στην Ξάνθη για το Κύπελλο ήταν μέσα και στις τρεις φάσεις των γκολ των Πειραιωτών. Ο απόλυτος πρωταγωνιστής παρότι στο ματς ήταν πολύ καλοί και οι Γκιγιέρμε, Νάτχο και Γιώργος Μασούρας. Σκόραρε στο 1-0 μετά την εξαιρετική κάθετη του Νάτχο, είχε την συνεργασία με τον Τοροσίδη στην αρχή της φάσης του 2-0 του Χασάν και ολοκλήρωσε την τρομερή βραδιά του με ωραίο σουτ για το 3-0 μετά από πλαγιοκόπηση και προσπάθεια του Τοροσίδη με την μπάλα να πηγαίνει στον Ίβηρα άσο.
Η αγωνιστική... παράσταση του Ντάνιελ Ποντένσε - η δεύτερη στην καριέρα του με 2 γκολ σε ένα ματς - με την Ξάνθη ήταν εξαιρετική. Για την ποιότητα και την τεχνική κατάρτιση αλλά και τα χαρίσματα του Πορτογάλου έχουμε αναφερθεί πολλές φορές. Ένα βασικό του... αγκάθι ήταν το σκοράρισμα. Αυτά τα γκολ από μόνα τους είναι ικανά να του δώσουν την κατάλληλη ώθηση για την συνέχεια και ενώ πλέον έχει 5 γκολ και 3 ασίστ σε 25 αγώνες με τον Ολυμπιακό.
Θυμίζουμε πως στο πρωτάθλημα και στο 2-1 του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ είχε παίξει καταλυτικό ρόλο σε άλλη μία νίκη. Από τα δικά του πόδια έγινε η σέντρα για την κεφαλιά του Χριστοδουλόπουλου που έκρινε την αναμέτρηση. Ήταν μάλιστα το ματς όπου επειδή ο Ποντένσε σκεπάστηκε με ένα κόκκινο κουβερτάκι λόγω του κρύου ο Ολυμπιακός τον ανέφερε στα social media του ως Σούπερμαν. Οι ερυθρόλευκοι μάλιστα έκαναν το ίδιο και μετά το παιχνίδι με την Ξάνθη μετά το σούπερ ματς του Ντάνιελ Ποντένσε.
Ένα άλλο χαρακτηριστικό ήταν η συγκινητική αφιέρωση του Ποντένσε σε αγαπημένο του πρόσωπο. Όπως μπορείτε να δείτε στην Gallery ο Πορτογάλος άσος άδραξε την ευκαιρία για την αφιέρωση με τα γκολ του (σ.σ. αφιέρωση έκανε και ο Χασάν που επίσης σκόραρε). Σχετικά με το πρωτάθλημα ο Ποντένσε έχει 14 αγώνες με 2 γκολ και 2 ασίστ, 22 τελικές, 68 γεμίσματα, 14 κλεψίματα, 1 επέμβαση και 29 κερδισμένα φάουλ σε 1254 λεπτά.
- Ψηφίστε πιο κάτω στο poll.
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα