Ποντένσε: «Όσα γκολ δεν έβαλα ως τώρα, να τα βάλω ως το τέλος της σεζόν!»

Ποντένσε: «Όσα γκολ δεν έβαλα ως τώρα, να τα βάλω ως το τέλος της σεζόν!»

Gazzetta team
Ποντένσε: «Όσα γκολ δεν έβαλα ως τώρα, να τα βάλω ως το τέλος της σεζόν!»

bet365

Πεισμωμένος να σκοράρει περισσότερο στο εξής συγκριτικά με το πρώτο μισό της σεζόν εμφανίστηκε στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με την Ξάνθη ο Ντάνιελ Ποντένσε.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε της Ξάνθης (3-1) και την απέκλεισε από τη συνέχεια του Κυπέλλου με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Πορτογάλο εξτρέμ, που σκόραρε δυο γκολ, για δεύτερη μάλιστα φορά στην καριέρα του και όπως δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα θέλει να επαναλάβει τόσο αποδοτικές εμφανίσεις στο μέλλον.

Αναλυτικά:

«Είμαι χαρούμενος που παίξαμε καλά και νικήσαμε εύκολα μία ομάδα που μας είχε δημιουργήσει δυσκολίες. Στο γήπεδό μας είναι πάντα αλλιώς και παίζουμε καλύτερα. Φάνηκε σήμερα αυτό. Σε κάθε παίκτη αρέσει να σκοράρει. Το ίδιο και σε μένα. Η χρονιά δεν ξεκίνησε πολύ καλά για μένα ως προς το σκοράρισμα αλλά το κυνηγάω το γκολ. Μπορεί η χρονιά να μην ξεκίνησε καλά αλλά μπορεί να τελειώσει όμορφα.

Είμαστε σε καλό δρόμο. Μας αρέσει που παίζουμε κάθε δύο τρεις μέρες. Είναι καλό αυτό. Μας αρέσει να παίζουμε συχνά, παίρνουμε νίκες και να σημειώνουμε γενικά γκολ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα