Μαρτίνς: «Ευτυχία να έχεις καλούς παίκτες και καλά αποδυτήρια»

Δημήτρης Τομαράς
Μαρτίνς: «Ευτυχία να έχεις καλούς παίκτες και καλά αποδυτήρια»

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις του στην συνέντευξη Τύπου στάθηκε στο γεγονός ότι έχει καλούς παίκτες και καλούς χαρακτήρες ανέλαβε ξανά την ευθύνη για τον Μπουχαλάκη.
Ο Πέδρο Μαρτίνς επισήμανε για:
Την αναμέτρηση με την Ξάνθη και τον Μπουχαλάκη: Σε τέτοιου είδους τραυματισμούς είναι δύσκολο να κριθεί από νωρίς και να πεις για θλάση. Τέτοιοι τραυματισμοί κρίνονται την επόμενη ημέρα.
Την πρόκριση και τα νέα πρόσωπα: Σήμερα κάναμε επτά αλλαγές. Όλοι τους έδωσαν θετικές απαντήσεις. Είμαι ευτυχής γιατί έχουμε καλούς παίκτες και καλούς χαρακτήρες. Είναι ευτυχία αυτό. Είναι σημαντικό να έχεις καλά αποδυτήρια. Είναι σημαντικό να είναι όλοι διαθέσιμοι και να αντιλαμβάνονται το πως πρέπει να βοηθήσουν.
Το εάν θα μπορούσε να τελειώσει το ματς πιο νωρίς: Ναι θα μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει το ματς από το α' μέρος. Είχαμε ευκαιρίες. Στην επανάληψη λειτουργήσαμε καλύτερα αλλά μετά έπεσε το επίπεδό μας απο την αποχώρηση του Μπουχαλάκη. Παίρνω την ευθύνη για το θέμα αυτό καθώς σκέφτηκα πως το ματς είχε τελειώσει και ότι πηγαίναμε πια για το επόμενο. Δική μου είναι η ευθύνη για το ζήτημα αυτό.
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα