Ράσταβατς: «Φάνηκε η διαφορά επιπέδου του Ολυμπιακού»

Gazzetta team
Ράσταβατς: «Φάνηκε η διαφορά επιπέδου του Ολυμπιακού»

bet365

Ο Μίλαν Ράσταβατς δεν έμεινε ευχαριστημένος από την εμφάνιση που έκαναν οι παίκτες της Ξάνθης κόντρα στην ομάδα του Ολυμπιακού για τον θεσμό του Κυπέλλου.

Ανικανοποίητος από την απόδοση των Ακριτών έμεινε ο Σέρβος τεχνικός, μιλώντας στη συνέντευξη τύπου μετά την ήττα-αποκλεισμό (3-1) από τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο.

Ο κόουτς Ράσταβατς είπε για:

Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και που κρίθηκε: «Υπάρχουν αρκετά που εξέθεσαν τα προβλήματά μας σήμερα. Δεν είχαμε την απαιτούμενη φρεσκάδα. Υπάρχει η διαφορά με το ρόστερ και τον αριθμό των παικτών. Ο Ολυμπιακός ήταν πιο φρέσκος και έχοντας πιο μεγάλο ρόστερ και φάνηκε η διαφορά στα τρεξίματα αλλά και στις αντοχές. Φάνηκε η διαφορά με το επίπεδο του Ολυμπιακού. Η διαφορά για εμάς ήταν στο επίπεδο της επιθετικότητάς μας. Είναι δύσκολο να αμύνεσαι καλά και να επιτίθεσαι ανάλογα. Για εμάς ήταν σκληρό και δύσκολο να τους κρατήσουμε μακριά. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα. Τις πιθανότητές μας τις χάσαμε όταν δεν κρατήσαμε τον αντίπαλο στο κέντρο και του επιτρέψαμε να μπει στην περιοχή. Σε σχέση με τα προηγούμενα ματς των δύο ομάδων είχαμε πιο μικρή επιθετικότητα. Στο 2-0 αρχίσαμε να σκεφτόμαστε το επομενο ματς στο πρωτάθλημα».

Την απόδοση: «Δεν είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών. Μπορώ να καταλάβω γιατί ήταν έτσι. Ο Ντουρίτσκοβιτς είχε ένα πρόβλημα μικρό και θα το δούμε».

Τις μεταγραφές: «Έχουμε τρεις μεταγραφές. Θα δούμε εάν θα γίνει κάποια άλλη».

Τον Ζίβκοβιτς: «Είμαι ευχαριστημένος από τον Ζίβκοβιτς. Είναι παίκτης - κλειδί με υψηλή απόδοση σε μεγάλα διαστήματα. Ο στόχος αυτός είναι στόχος της ομάδας. Να έχουμε υψηλή απόδοση για πιο μεγάλο διάστημα».

Τη μια τελική: «Ναι, ήταν η πιο... φτωχή μας επιθετική συγκομιδή. Δεν είναι εύκολο να έρθεις εδώ και να είσαι στο ίδιο επιπεδο με τον Ολυμπιακό. Ειδικά όταν παίζεις Κυριακή - Τετάρτη. Δεν είναι αυτό το επιπεδό μας και θα προσπαθήσουμε στην συνέχεια να βελτιωθούμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα