Μαρτίνς: «Παίρνω την ευθύνη για τον Μπουχαλάκη»

Μαρτίνς: «Παίρνω την ευθύνη για τον Μπουχαλάκη»

Gazzetta team
Μαρτίνς: «Παίρνω την ευθύνη για τον Μπουχαλάκη»

bet365

Ικανοποιημένος από την απόδοση του Ολυμπιακού απέναντι στην Ξάνθη εμφανίστηκε ο Πέδρο Μαρτίνς, τονίζοντας πως η αποχώρηση του Μπουχαλάκη ήταν δικό του λάθος, ενώ για τον Σολδάνο υποστήριξε πως είναι νωρίς για να κριθεί.

Ο Πορτογάλος τεχνικός είδε την ομάδα του να επικρατεί εύκολα (3-1) της Ξάνθης και να προκρίνεται στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας και στο τέλος στάθηκε μεταξύ άλλων στα περίπου 20' που ο Ολυμπιακός έπαιξε με 10 παίκτες, λόγω της αποχώρησης του Μπουχαλάκη με τραυματισμό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην CosmoteTV:

«Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, με εξαίρεση τα τελευταία 10 λεπτά του πρώτου ημιχρόνου. Για το περιστατικό με τον Μπουχαλάκη παίρνω την ευθύνη, γιατί είχαμε ολοκληρώσει τις αλλαγές μας. Είμαι ευχαριστημένος από όσα είδα, αν και θα ήθελα να παίξουμε έτσι για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Δεν είναι η μέρα για να τον κρίνουμε, δεν είναι στο επίπεδο που βρίσκονται οι συμπαίκτες του, ενώ όσο έπαιξε ήμασταν με 10. Είναι μαχητής, περιμένουμε πολλά απ’ αυτόν, προσφέρει πολλά στην ομάδα του και αυτά αναμένουμε να δούμε απ’ αυτόν στο μέλλον».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα