Ουζουνίδης: «Αναμενόμενο που περάσαμε, αλλά δεν ήμασταν καλοί»

Ουζουνίδης: «Αναμενόμενο που περάσαμε, αλλά δεν ήμασταν καλοί»

Δημήτρης Βέργος
Ουζουνίδης: «Αναμενόμενο που περάσαμε, αλλά δεν ήμασταν καλοί»

bet365

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης στη συνέντευξη Τύπου τόνισε ότι ήταν αναμενόμενο και φυσιολογικό για την ΑΕΚ να πάρει την πρόκριση, ωστόσο παραδέχθηκε πως οι παίκτες του συνολικά και στα δύο ματς με τον ΑΟΧ/Κισσαμικό δεν ήταν όσο καλοί θα έπρεπε.

Στην αρχική τοποθέτησή του ο Ουζουνίδης τόνισε: «Ήταν αναμενόμενο και φυσιολογικό να περάσουμε. Κάναμε ένα άσχημο ματς στην Κρήτη. Εύκολα ή δύσκολα στα δύο παιχνίδια ήμασταν εμείς η καλύτερη ομάδα και θα περνούσαμε. Κάποια μικροπροβλήματα μας ανάγκασαν να δώσουμε ανάσες σε παίκτες καθώς ακολουθεί μια δύσκολη σειρά αγώνων. Στην αρχή ήταν λογικό να έχουμε κάποια θέματα σε συνοχή, αλλά ήρθε γρήγορα το γκολ από τον Γκάλο και ηρέμησαν τα πράγματα. Θέλαμε να δοκιμάσουμε τον Μπότο, τον Μπογέ μπροστά, ο Σβάρνας πήρε χρόνο. Ήταν ευκαιρία να δοκιμάσω και κάποια άλλα πράγματα. Ο Κισσαμικός είναι μια καλή ομάδα και είμαι σίγουρος ότι δεν θα έχει πρόβλημα στην κατηγορία του».

Για την εικόνα της ΑΕΚ στο πρώτο μέρος και τι έφταιξε: «Ήταν και θέμα συνοχής και χαλαρότητας. Δεν ήμασταν τόσο σοβαροί. Η σοβαρότητα φαίνεται από την άμυνα. Ήμασταν λίγο χαλαροί, αλλά μπορεί να τύχει και αυτό. Δεν ήμασταν καλοί στην αρχή, αυτή είναι η αλήθεια».

Για την παρουσία του Μπακάκη στο αριστερό άκρο και για τον Μπογέ: «Ο Λούκας έχει πολλά προσόντα, αλλά βάζει περισσότερο άγχος στον εαυτό του, κρατώντας περισσότερο την μπάλα. Είμαι σίγουρος για αυτόν και θα βοηθήσει. Ο Μιχάλης αναγκαστικά έπαιξε καθώς ο Χουλτ είχε ένα μικρό πρόβλημα με τραυματισμό. Ο Μιχάλης είναι ένα παιδί που δίνει λύσεις με την ενέργεια και τη θέλησή του. Δεν ήταν δοκιμή, ήταν περισσότερο για να ξεκουραστεί ο Νίκλας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα