Με απουσίες στο ΟΑΚΑ η Λαμία για τη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό

Gazzetta team
Με απουσίες στο ΟΑΚΑ η Λαμία για τη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό

bet365

Χωρίς τους Μπερτόλιο, Μπαράλες, Μπλάζιτς, Μπεχαράνο, Δημούτσο και Σαράνοφ θα παραταχθεί απέναντι στον Παναθηναϊκό η Λαμία στη ρεβάνς της φάσης των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας.

Με πρωινή προπόνηση στο γήπεδο της Νέας Άμπλιανης ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των Φθιωτών για τον αυριανό (24/01, 19:30) αγώνα με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, στη ρεβάνς του 1-0 για τους 16 του Κυπέλλου Ελλάδας.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Μάκης Χάβος ανακοίνωσε την αποστολή που απαρτίζεται από τους παρακάτω ποδοσφαιριστές: Μελίσσας, Κατσίκας, Βασιλαντωνόπουλος, Παπαργυρίου, Αντέτζο, Καρυπίδης, Αναστασιάδης, Σκόνδρας, Ασίγκμπα, Βάντερσον, Καραγκούνης, Πλιάτσικας, Τομάς, Επστάιν, Μπουλούλης, Καραμάνος, Ρόμανιτς, Τσούκαλος, Κωστίκας.

Εκτός έμειναν αρκετοί βασικοί και συγκεκριμένα οι Σαράνοφ, Μπερτόλιο, Μπαράλες, Μπλάζιτς, Δημούτσος και Μπεχαράνο, που προτιμήθηκε να ξεκουραστούν ενόψει της συνέχειας στο πρωτάθλημα, όπου την Κυριακή (27/01, 16:00) η Λαμία θα υποδεχθεί τον Ατρόμητο.

Μια πιθανή 11αδα είναι η εξής: Μελίσσας, Βασιλαντωνόπουλος, Βάντερσον, Αντέτζο, Πλιάτσικας, Σκόνδρας, Μπουλούλης, Καραγκούνης, Επστάιν, Τομάς, Καραμάνος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα