Ατρόμητος - Απόλλων Σμύρνης 2-1

Κώστας Ζάλιαρης
Ατρόμητος - Απόλλων Σμύρνης 2-1

bet365

Παρά τον τυπικό χαρακτήρα του μεταξύ τους επαναληπτικού, Ατρόμητος και Απόλλωνας Σμύρνης τίμησαν τη μεταξύ τους ρεβάνς για τους «16» του Κυπέλλου και οι Περιστεριώτες πέρασαν στα προημιτελικά επικρατώντας 2-1, μετά και το υπέρ τους 3-0 της Ριζούπολης.

Όσο μπορούσε, πιο εύκολο, έκανε το μεσημέρι του ο Ατρόμητος απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης. Μετά το 3-0 του πρώτου ματς στη Ριζούπολη, βρήκε γκολ... από τ' αποδυτήρια ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 6ο λεπτό και όλα είχαν τελειώσει. Η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι, άλλωστε, είχε απέναντί της ένα σύνολο που προσπαθεί ν' αλλάξει πράγματα για να επιβιώσει στη Super League και προφανώς οι προσπάθειες θα επικεντρωθούν στην υπόθεση της επιβίωσης στην πρώτη κατηγορία. Από... τύχη και τη μπάλα να έρχεται στο κεφάλι του από πρώτη κεφαλιά του Μπρούνο, ο Μούγιακιτς σκόραρε για το 1-0, ενώ στο 18', ο Κωτσόπουλος – που ήταν αρκετά θετικός – με προβολή από κοντά πέτυχε το οριζόντιο δοκάρι.

Η αλήθεια είναι ότι παρά το γεγονός πως όλα είχαν κριθεί, οι δύο ομάδες είχαν διάθεση. Έπαιξαν το παιχνίδι μέχρι το τέλος του. Σίγουρα όχι σε φουλ ρυθμό, αλλά είχαν τρεξίματα και προσπάθειες. Στη πρώτη καλύτερη από αυτές στο 55' ο Κορτ αιφνιδιάστηκε από το δυνατό γύρισμα του Μπρούνο και ο Αστράς πρόλαβε προτού η μπάλα περάσει την τελική γραμμή, ενώ, στην περιοχή του Θεοδωράκη μια μπαλιά παράλληλη προς την εστία έφυγε για μερικά εκατοστά από την προβολή που θα μπορούσε να έχει οδηγήσει σε γκολ. Τελικά στο 63' από σέντρα του Κατράνη από αριστερά, ο Μπρούνο με αριστερό σουτ έγραψε το 2-0 για τον Ατρόμητο, για να έρθει η μείωση του σκορ στο τελικό 2-1 στο 67ο λεπτό. Από μακρινή εκτέλεση φάουλ, ο Θεοδωράκης δεν κατάφερε να κρατήσει τη μπάλα κι αυτή με κόντρα πήγε στον Βάρκα που πλάσαρε εύκολα από κοντά για τον Απόλλωνα. Όμορφη στιγμή η συμμετοχή του 17χρονου, Μανδά, κάτω απ' τα δοκάρια της ανδρικής ομάδας του Ατρομήτου, περνώντας με αλλαγή στο 78ο λεπτό...

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ατρόμητος: Θεοδωράκης (78' Μανδάς), Νάτσος, Κατράνης, Καρασαλίδης, Ρισβάνης, Μάντσον, Ούμπιδες, Μούγιακιτς (46' Στρούγγης), Κορτ (73' Λαζαρίδης), Μπρούνο, Κωτσόπουλος

Απόλλων Σμύρνης: Αστράς, Στάθης, Ναδάλες, Βαφέας, Λούκιτς, Αγροδήμος, Γαρουφαλιάς (84' Κοντογιαννόπουλος), Βάρκας, Κοντοές (53' Ελ Χέλβε), Ρώσση, Ριβέρο (66' Γκίνο)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα