ΠΑΟΚ: Με Μίσιτς στην αποστολή για το κύπελλο

ΠΑΟΚ: Με Μίσιτς στην αποστολή για το κύπελλο

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Με Μίσιτς στην αποστολή για το κύπελλο

bet365

Ο Κροάτης μέσος συμπεριλήφθηκε από τον Ραζβάν Λουτσέσκου στην αποστολή του ΠΑΟΚ για τη ρεβάνς του Κυπέλλου κόντρα στην Παναχαϊκή το απόγευμα της Τρίτης (22/1) στην Τούμπα.

Ο Γιόσιπ Μίσιτς, μετά από λίγες μόλις προπονήσεις, συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά στην αποστολή του «Δικεφάλου» ενόψει του αγώνα Κυπέλλου με την Παναχαϊκή.

Πρώτη προπόνηση για τον Κάρολ Σβιντέρσκι, ενώ ο Δημήτρης Γιαννούλης ακολούθησε πρόγραμμα αποθεραπείας, λόγω της συμμετοχής του με τον Ατρόμητο στον αγώνα της Ξάνθης.

Πιο αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

Ουσιαστικά με μόλις μία προπόνηση μετά το ματς με τον Πανιώνιο, o ΠΑΟΚ αλλάζει διοργάνωση, αλλά διατηρεί τη νοοτροπία νικητή προκειμένου να περάσει το εμπόδιο της Παναχαϊκής και να συνεχίσει χωρίς απώλειες και την πορεία του στο Κύπελλο Ελλάδας.

Το πρόγραμμα της Δευτέρας είχε δουλειά στην τακτική και τις στημένες φάσεις με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να ετοιμάζει τα πλάνα του για τον επαναληπτικό του 2-1, σκορ το οποίο καλείται ν’ ανατρέψει ο ΠΑΟΚ προκειμένου να πάρει την πρόκριση.

Ο Ρουμάνος τεχνικός θα έχει και πάλι στη διάθεσή του τον Λέο Μάτος που επιστρέφει από τιμωρία, καθώς και τον Γιόσιπ Μίσιτς , ο οποίος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για πρώτη φορά μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του. Εκτός παραμένουν οι τραυματίες Κάνιας , Κίτσιου ,Βέρνμπλουμ κι ο Πέλκας που δεν είναι 100% έτοιμος λόγω των ενοχλήσεων στους προσαγωγούς.

Ο Δημήτρης Γιαννούλης κι ο Κάρολ Σφιντέρσκι ενσωματώθηκαν στην ομάδα, με τον πρώτο ν’ ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας λόγω της συμμετοχής του στον αγώνα Ξάνθη – Ατρόμητος.

Οι 18 παίκτες που επέλεξε ο Λουτσέσκου είναι οι: Ρέι , Πασχαλάκης , Μάτος, Λύρατζης , Βιεϊρίνια , Τόσκα , Βαρέλα , Κρέσπο , Μίσιτς , Μαουρίσιο ,Σάκχοφ , Μπαλογιάννης , Μπίσεσβαρ , Ελ Καντουρί , Ζαμπά , Λημνιός ,Καρέλης , Άκπομ .

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα