Τσελεπίδης: «Κοιτάξαμε στα ίσια τον ΠΑΟΚ, δεν έχω παράπονο»

Gazzetta team
Τσελεπίδης: «Κοιτάξαμε στα ίσια τον ΠΑΟΚ, δεν έχω παράπονο»

bet365

Ο αμυντικός της Παναχαϊκής, Τίμος Τσελεπίδης, που πέρασε κι από τα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ την τριετία 2015-2018 αναφέρθηκε στην μεγάλη νίκη των Πατρινών, την προσπάθεια της ομάδας του φέτος, καθώς και την εμπειρία του με τα «ασπρόμαυρα».

H Παναχαϊκή πήρε μεγάλη νίκη επί του Δικέφαλου του Βορρά (2-1) στο πρώτο παιχνίδι των δυο ομάδων για τους 16 του Κυπέλλου Ελλάδας, με τον Έλληνα αμυντικό να στέκεται στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην εκπομπή του PAOK24 στον Libero 107,4

Για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στο χθεσινό ματς: «Η αλήθεια είναι ότι ο αγωνιστικός χώρος δεν ήταν τόσο κακός όσο λένε, υπάρχουν και γήπεδα που είναι χειρότερη η κατάσταση. Θα πρέπει να προσέχουν περισσότερο τα γήπεδα, είναι λυπηρό αυτό. Εφόσον είμαστε σε αυτή την κατηγορία πρέπει να ανταπεξέλθουμε σε ότι συνθήκες υπάρχουν».

Για τα συναισθήματα του που έπαιξε απέναντι στον ΠΑΟΚ: «Όταν παίζεις με την ομάδα που έχεις περάσει τόσα πολλά, έχεις ένα έξτρα κίνητρο, για να αποδείξεις στον εαυτό σου ότι άξιζες μια ευκαιρία και για να κάνεις χαρούμενους τους ανθρώπους σου και αυτούς που σε πιστεύουν».

Για τα διοικητικά προβλήματα της Παναχαϊκής: «Η καθημερινότητα μας είναι η ίδια. Κρατάμε μια ισορροπία στα αποδυτήρια, είμαστε υποχρεωμένοι να έχουμε ισορροπία, δεν παρασυρόμαστε από τα διοικητικά, πρέπει να παίζουμε για τη νίκη σε κάθε ματς. Το διοικητικό δεν μπορούμε να το λύσουμε εμείς, αλλά δεν μας επηρεάζει αυτό, γιατί κρατάμε ένα καλό κλίμα στα αποδυτήρια. Η Παναχαϊκή είναι μια από τις πιο ιστορικές ομάδες στην Ελλάδα. Όταν υπήρξε η πρόταση από την Παναχαϊκή, υπήρχε μεγάλο κίνητρο και με εμπιστεύτηκαν πολύ».

Για το καλό παιχνίδι της Παναχαϊκής απέναντι στον ΠΑΟΚ: «Έχουμε ένα πλάνο και παίζουμε πάνω σε αυτό το πλάνο, είτε παίζουμε με τον ΠΑΟΚ, είτε με ομάδα της κατηγορίας, παίζουμε το ίδιο. Δεν κλειστήκαμε πίσω, παίξαμε ελκυστικό ποδόσφαιρο και πήραμε το θετικό αποτέλεσμα. Βέβαια υπάρχει και ο επαναληπτικός στην Τούμπα, που πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί».

Για το που κρίθηκε το ματς: «Το παιχνίδι παιζόταν πάνω - κάτω. Είχαμε χώρους για να παίξουμε. Όταν παίζεις με ομάδες μεγαλύτερης κατηγορίας έχεις χώρους και εμείς εκμεταλλευτήκαμε τους χώρους που μας έδωσε ο ΠΑΟΚ».

Για το τι του έκανε εντύπωση από τον ΠΑΟΚ: «Έπαιζα με κάποια παιδιά που κάποτε ήμουν συμπαίκτης και χαίρομαι για την εξέλιξη τους. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα, δεν υπάρχει συναισθηματικό κομμάτι σε αυτό, είμαι πολύ χαρούμενος που κερδίσαμε, αλλά είναι σημαντικό ο ΠΑΟΚ να μην επηρεάζεται. Πιστεύω ότι φέτος είναι η χρονιά του και μπορεί να κάνει πολλά πράγματα».

Επιστροφή χρημάτων* στο Χιρόνα – Ατλέτικο Μ. και σούπερ αποδόσεις στο Copa Del Rey από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Για την λειτουργία των ακαδημιών του ΠΑΟΚ: «Έχει 2-3 χρόνια που λείπω. Δεν γνωρίζω πως λειτουργεί με τις ακαδημίες. Θα ήταν καλό ο ΠΑΟΚ να έχει παίκτες δικούς του από την ακαδημία. Βέβαια μπορεί ο ΠΑΟΚ να μεγαλώνει και κάποιοι να μην αντέχουν την πίεση. Ο ΠΑΟΚ έχει πολλά ταλέντα, που δεν τα εκμεταλλεύονται όπως πρέπει και χάνονται».

Για τη δημιουργία Β’ ομάδων: «Στην Ελλάδα δεν ξέρω πώς μπορεί να λειτουργήσει, με το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, είναι δύσκολα τα πράγματα. Το θετικό για αυτά τα παιδιά θα ήταν να μην χάνονται και να τους κρατούν σε μια Β’ ομάδα του ΠΑΟΚ».

Για το αν έχει παράπονο από τον ΠΑΟΚ: «Δεν θα έλεγα ότι έχω παράπονο. Δεν μου δόθηκε η ευκαιρία, μπορεί να φταίω και εγώ, αλλά δεν μου δόθηκε η ευκαιρία. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στην Παναχαϊκή, γιατί μου δείχνουν εμπιστοσύνη».

Για τους στόχους της Παναχαϊκής: «Είναι πάρα πολύ νωρίς ακόμη, είμαστε υποχρεωμένοι να κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και τον Μάιο θα κάνουμε το ταμείο μας. Εύχομαι να ευτυχήσουμε και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα